TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya, elektrik hattı yatırımları devam ediyor

Kütahya’da bir elektrik firması ile Gediz Belediyesi işbirliğinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 10:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kütahya, elektrik hattı yatırımları devam ediyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde enerji altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren elektrik firması ile Gediz Belediyesi işbirliğinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalar neticesinde  Umurbey Mahallesinde elektrik hatlarının yeraltına alınmasının ardından Uluoymak Mahallesinde de elektrik şebekelerinin yer altına alınması ve köşk tipi trafo binası yapım çalışmalarının bir bölümü tamamlandı.

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINDI

Konuyla ilgili olarak Umurbey Mahallesinde çalışmaların tamamlandığını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Uluoymak Mahallemizde de çalışmalar başladı. Mahallemizin bir bölümünde elektrik hatları yer altına alındı.  Vatandaşlarımızın gösterdikleri hassasiyet ve anlayış için teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.