TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban pazarları yerini internete mi bırakıyor?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, kurbanlık almak isteyen vatandaşlar artık kurban pazarlarına gitmek yerine, oturdukları yerden kurbanlık almaya başladı

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kurban pazarları yerini internete mi bırakıyor?

KEMAL ÖZKURT

Tüm İslam aleminin heyecanla beklediği Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Geleneksel kurban pazarları ülke genelinde kurulmaya başladı. Fakat kurban pazarları dışında da internet üzerinden kurban satışı yapan vatandaşlar mevcut. Araba, daire, ikinci el eşya gibi ürünlerin satıldığı bu siteler adeta kurban pazarlarına dönüştü. İnternet üzerinden aylar öncesinden başlayan kurban satışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu durum da akıllar artık geleneksel kurban pazarlarının kaybolma riski taşıdığı sorusunu getiriyor.

kurbanlık

UYGUN KURBANLIK BULDUM DİYE...

Vatandaşlar internet üzerinden satılan kurbanlıklara yoğun ilgi gösterirken, uzmanlar ise konuyla ilgi uyarılarda bulunuyor. Kurbanlıkların birebir görmeden parasının ödenmemesi gerektiğine dikkat çekti. Uzmanlar, görsel olarak başka hayvanın fotoğraflarını koyarak satan, ortada hiç hayvan olmadan sahte ilan açan, hayvandan çıkacak etin vaadinde hile yapabilecek satıcılar internet sitelerinde oldukça yoğun olduklarını belirtti. Vatandaşlar bu duruma dikkat etmezse eğer 'Uygun kurbanlık buldum' diye sevinirken aslında tam tersi, elindeki paradan da olabilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.