Yasak aşkın komik hikayesi Matruşka İzmir’de sahne alıyor

Kadın ve erkek ilişkilerinin ele alındığı Matruşka oyunu aşk, ihanet, sadakat ve tutku kavramlarını İzmirli tiyatro severlere sunmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 14:09
Kaynak: BERKAY ERDEN
Yasak aşkın komik hikayesi Matruşka İzmir’de sahne alıyor

Muhabir-Berkay Erden / Tuncer Cücenoğlu’nun kaleminde çıkan, ünlü bir senarist ile ondan yaşça küçük olan sevgilisinin hikayesinin anlatıldığı Matruşka Meva Nur Akagündüz ve Umut Can Koçmen’in oyunculukları ile İzmir’de tiyatro severlerin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Anıl Alkan’ın üstlendiği komedi türündeki oyunun paylaşılan konusuna göre evli olan sevgilisine aşık, ikinci kadın olmanın acılarına hapsolmuş bir kadın ve evliliğinde iki kişilik bir dünya kuramamış, kariyerinde olduğu kadar özel yaşamında başarılı olamamış, nihayetinde yasak aşkına tutkuyla bağlanmış bir adamın oluşturduğu hikaye hızlı bir tempoyla ve güldürüyle sahneleniyor.

Tek perde de 70 dakikada sergilenen oyun Konak’ta bulunan Tiyatro Kök 35’te 25 Haziran günü saat 20:00’da seyirci ile buluşacak. Çift kişilik biletin 300 Türk Lirası olduğu oyunun tek kişilik bileti 180 lira olarak belirlenirken; öğrencilerin biletleri 110 liraya alabileceği bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.