TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhsin Bey 24 martta Yeniden Sinematek’te

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Mart tarihindeki ‘Yeniden Sinematek’ gösteriminde Türkiye’nin önemli film festivallerinden olan ‘Muhsin Bey’ yayınlanacak

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 11:28
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Muhsin Bey 24 martta Yeniden Sinematek’te

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Mart tarihindeki ‘Yeniden Sinematek’ gösteriminde Türkiye’nin önemli film festivallerinden olan ve Antalya Altın Portakal Film Festivalinde ödül alan ‘Muhsin Bey’ filmi saat 19.00’ da yayınlanacak. Muhsin Bey filmi aynı zamanda İstanbul Film Festivalinde layık görülüğü çeşitli ödüllerin yanı sıra uluslararası alanda da başarı elde ederek San Sebastian Uluslararası Film Festivalinden de ödülle döndü.

Türk Sinemasında unutulmaz yeri olan filmlerin yönetmeni Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği Muhsin Bey'in oyuncu kadrosunda Şener Şen ve Uğur Yücel gibi usta isimler yer alıyor. Filmde İstanbullu, Türk musikisine ve geleneklerine bağlı, 1980’ler ile yaşanan değişimlere yabancı kalmış olan Muhsin Bey ile kaset çıkarmak için şehre gelen Ali Nazik’in hikayesi işleniyor. İkilinin Ali Nazik’i şöhret yapma yolunda atıldıkları macera zaman içerisinde Muhsin Bey’in yaşam ve onur mücadelesine dönüşüyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.