TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Kral Arthur: Kılıç Efsanesi" filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (King Arthur: Legend of the Sword) filmi, televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler var. Peki, Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin hikayesi nedir? Hangi oyuncular yer alıyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 10:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
"Kral Arthur: Kılıç Efsanesi" filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde Jude Law'ın yer aldığı "Kral Arthur: Kılıç Efsanesi" filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer almakta? IMDb puanı nedir? İşte merak edilen bütün detaylar…

"Kral Arthur: Kılıç Efsanesi" filminin konusu nedir?

Arthur (Charlie Hunnam), Londra sokaklarında büyümüştür ve efsanevi kılıç Excalibur'un kendisine ait olduğunu, kral soyundan geldiğini bilmeden yaşamaktadır. Ancak Arthur için asıl mesele, kılıcı çıkarmak değil, onu doğru şekilde nasıl kullanacağını öğrenmektir. Arthur, krala karşı isyan eden bir gruba katılır ve ailesini öldüren acımasız Vortigern'i (Jude Law) yenmek için mücadele eder.

kral arthur

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmi nerede çekildi?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin çekimleri Londra, Bath ve Dover gibi İngiltere şehirlerinde gerçekleştirildi. Ayrıca, bazı sahneler Güney Afrika'da çekildi.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin çekimleri 2015 yılında başladı ve 2016 yılında tamamlandı. Film ise 12 Mayıs 2017'de vizyona girdi.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin oyuncuları kimler?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi'nde Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey, Djimon Hounsou , Eric Bana , Aidan Gillen, Mark Preston, Michael McElhatton, Geoff Bell , Freddie Fox, David Beckham, Hermione Corfield, Mikael Persbrandt, Annabelle Wallis , Katie McGrath, Georgina Campbell, Johnny Lynch, Poppy Delevingne, Eline Powell gibi başarılı isimler yer almakta.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filminin IMDb puanı kaç?

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi filmi için IMDb puanı 10 üzerinden 6,7 olarak değerlendirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.