TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su kim? Settar Tanrıöğen kimdir? Settar Tanrıöğen son durumu ne?

Show TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Peki, Settar Tanrıöğen kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 14:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su kim? Settar Tanrıöğen kimdir? Settar Tanrıöğen son durumu ne?

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki "Apo" karakteriyle tanınmaktadır. Ebru Destan, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, Settar Tanrıöğen'in dün beyin kanaması geçirdiğini ve ameliyatının başarılı geçtiğini paylaştı. Settar Tanrıöğen, Türk televizyon ve sinemasında önemli roller üstlenmiş bir sanatçıdır. Peki, Settar Tanrıöğen kimdir? Settar Tanrıöğen son durumu ne?

SETTAR TANRIÖĞEN KİMDİR?

Türk sinema ve dizi film oyuncusu Settar Tanrıöğen, 22 Ekim 1960 tarihinde Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli'de tamamladı. Edebiyat Fakültesi'nde Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü'nü başarıyla bitirdi. Uzun yıllar boyunca Türk televizyon ve sinemasında çeşitli projelerde yer aldı. Özellikle "Kızılşerbeti" dizisinde canlandırdığı "Abdullah" karakteri ile tanınmaktadır. Settar Tanrıöğen, sanat kariyerine önemli katkılarda bulunmuş ve sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

SETTAR TANRIÖĞEN SON DURUMU NE?

Haberi duyuran Ebru Destan, “Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.