TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kan Çiçekleri oyuncuları kimler? Kan Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor?

Kanal 7’nin dizilerinden biri olan Kan Çiçekleri dram türünde yayınlayıp geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi başardı. Kan Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte Kan Çiçekleri dizisi hakkında merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 18:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kan Çiçekleri oyuncuları kimler? Kan Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor?

Geniş bir kitleye hitap eden dram türündeki bu dizinin sevenleri fazladır. 2023 yılının gözde dizilerinden biridir. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in üstlendiği Kan Çiçekleri heyecanlandıran yeni bölümleriyle gün ortasına renk katıyor. Beğenilen Kan Çiçekleri dizisi, aşk ve özlem dolu kesitleriyle Kanal 7'deki yerini alıyor. Kan Çiçekleri oyuncuları kimler? Dizi severler için derledik.

KAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ

Büyük beğeni toplayan Kan Çiçekleri dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri çekmeyi başardı. Yapımcılığını UNIK filmin üstlendiği senaryosunu Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Melike Yılman, Burak Acar ve Günce Biraç’ın kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise, Levent Türkan ve Ömer Baykul yer almaktadır.

2023 yapımı Kan Çiçekleri dizisi iki aile arasındaki kan davasını konu ediniyor. Kan dökülen bu iki aile arasındaki ölümlerin son bulması adına evlilik kararına varılır. Kan dökülmesinin önüne geçmek için iki aileden de ayrı kişiler evlenme yoluna gider. Bir aileden Baran diğer aileden Dilan evlenir. Dizide bu evliliğin ardından yaşanan olaylar anlatılır. Hafta içi her gün ekrana gelen Kan Çiçekleri dizisi 16:30 ile 18:00 arasında yayınlanır.

KAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI KİMLER?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kan Çiçekleri'nin oyuncu kadrosu da birçok kişi tarafından merak ediliyor.

BARIŞ BEKTAŞ: İstanbul doğumlu güzel oyuncu Baran Karabey karakterini üstleniyor.

YAĞMUR YÜKSEL: Dizide Dilan karakterini üstlenen başrollerden birisidir.

GÖKSEL KAYAHAN: Cihan Karabey rolünü üstlenmektedir.

Diğer yardımcı oyuncular

SELİNAY TAŞOL

BERKAY ÇINAR

CANSU TUMAN

EKREM ARAL TUNA

HASAN BALIKTAŞ

KAN ÇİÇEKLERİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dram türünde iki aile çatışmasını konu alan bu dizinin nerede çekildiği merak konusu. Kan Çiçekleri dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar.

Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kan Çiçekleri dizisi, izleyiciler tarafından konusu ve çekildiği mekân bakımından merak ediliyor. Kan Çiçekleri dizisi Mardin’de çekiliyor. Fragmanda, Dilan’ın beyaz elbisesiyle Baran’dan kaçtığı yer Zinciriye Medresesi’dir. Kan Çiçekleri dizisi için birçok mekan kullanılır.  

Başrolünde Barış Bektaş ve Yağmur Yüksel’in olduğu Kan Çiçekleri dizisinin çekimleri Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Mardin ilinde başlamıştır. Dizinin çekimleri Mardin’in birçok farklı ilçesinde oldu. Kan Çiçekleri dizisinin fragmanında Baran ile Dilan’ın çarpıştığı yer Sultan İsa medresesi olarak da bilinen Zinciriye Medresesi’dir. Zinciriye Medresesi Mardin’in Artuklu ilçesinde yer alır. Dizinin çekimlerinde Mardin’in Artuklu ilçesinde yer alan Tarihi Konak ile Taş Evleri’de kullanıldı.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.