TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir sinemalarında bu hafta ne var? Hangi filmler vizyona girdi?

2 - 9 Şubat tarihleri arasında İzmir sinemalarında beşi yerli, 7 yeni film sinemaseverle buluşacak. Peki, hangi filmler vizyona girdi?

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 13:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
İzmir sinemalarında bu hafta ne var? Hangi filmler vizyona girdi?

Bu hafta sinema dünyası oldukça renkli; toplamda yedi yeni film, izleyicilerle buluşacak. Yerli yapımlardan geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, komedi ve romantik türlerden aksiyon severlere kadar geniş bir yelpaze sunan filmler, sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak. Bu hafta hangi filmler vizyona girdi? İzmir sinemalarında bu hafta ne var? Detaylar haberimizde…

ARGYLLE GİZLİ CASUS

ARGYLLE: GİZLİ CASUS

Henry Cavill, Bryce Dallas Howard ve Samuel L. Jackson gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Argylle: Gizli Casus filmi, kurgusal ve gerçek dünyalar arasındaki sınırların belirsizleştiği heyecan verici bir casus hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Hafıza kaybı yaşayan bir yazar, adının Argylle olduğunu ve geçmişte dünya çapında ün kazanmış bir casus olduğunu hatırlamaya başlar. Bu olayın ardından Argylle, kendisini dünya çapında dolaştıracak büyüleyici bir maceranın içinde bulur.

aşk mevsimi

AŞK MEVSİMİ

Murat Şeker'in yönetmen koltuğunda olduğu "Aşk Mevsimi," gençlik yıllarındaki tutkulu aşkların zamanla nasıl evrildiğini izleyicilere aktarıyor. Şirin ve Ali Yaman'ın hikayesi, henüz çok gençken Bozcaada'da başlar. Ancak yıllar geçtikçe, ilişkileri karmaşık bir hal alır. Şirin ve Ali, farklı zamanlarda aşk mevsimine kapılsa da duyguları bir türlü eş zamanlı olarak gerçekleşmez.

efsane

EFSANE

Selçuk Aydemir'in yönetmenliğindeki haftanın komedi filmi Efsane, izleyicileri kahkaha dolu bir maceraya davet ediyor. Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt ve Cemile Canyurt'un başrollerini paylaştığı film, Çorum'da ailesiyle birlikte binlerce yıllık bir geleneği sürdüren yoğurtçu Sadık'ın hikayesini konu alıyor. Ailenin büyüğü dede, yoğurtların sırrını açıklamak zorunda kalır çünkü bir yaz günü kar yağar. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür, dedelerinden el alarak yoğurdun sırrını öğrenmek için komik bir mücadeleye girişirler.

sadık ahmet

SADIK AHMET

Mert Dikmen'in senaristliğini üstlendiği, Hakan Yonat'ın yönetmenliğini yaptığı "Sadık Ahmet," Batı Trakya Türklerinin hak ve özgürlük mücadelesinin önderi olan Doktor Sadık Ahmet'in yaşam öyküsünü konu alıyor. 1947 yılında Gümülcine'de doğan Sadık Ahmet, tıp eğitimini tamamlayarak doktor unvanını kazanır. Yunanistan'da yaşayan Batı Trakya Türklerinin devlet tarafından ihmal edilen birçok hakkına karşı, Dr. Sadık Ahmet siyasi bir mücadeleye atılır.

ÖĞRETMENLER ODASI

ÖĞRETMENLER ODASI

İlker Çatak'ın yönetmenliğini üstlendiği, Almanya yapımı "Öğretmenler Odası" (The Teachers' Lounge), yeni başlayan bir öğretmenin okuldaki hırsızlık olayıyla mücadelesini konu alıyor. Matematik öğretmeni Carla, hâlâ bozulmamış idealizmiyle hırsızlık olayını araştırmaya koyulur. Ancak meslektaşları, ebeveynler ve öğrenciler arasında anlayış eksikliğiyle karşılaşır. Asıl şüphelinin Oskar değil, onun annesi olduğunu öğrendiğinde ise ideallerinin gerçekle pek de örtüşmediğini fark eder. "Teachers' Lounge" filmi En İyi Uluslararası Film dalında aday gösterildi.

HANNAS 2

HANNAS 2

Haftanın korku filmlerinden "Hannas 2," evlenmelerine ailelerinin izin vermemesi üzerine bir çiftin kaçma kararı almasını konu alıyor. Ali ve Jale, ilişkilerini ailelerine açıkladıklarında beklenmedik bir tepkiyle karşılaşırlar. Aileleri ilişkilerine kesinlikle karşı çıkmaktadır. Ancak birbirlerinden vazgeçmek istemeyen Ali ve Jale, bu nedenle şehir dışına kaçmaya karar verirler. Tanıdıkları birinin evinde kalan çift, burada paranormal olaylarla karşılaşır ve yaşadıkları korkunç deneyimlerle yüzleşirler.

BARS

BARS

Görkem Kasal, Münir Can Cindoruk ve Ali Seçkiner Alıcı'nın başrollerini üstlendiği yapımda, Anadolu Parsı'nın peşine düşen iki zooloğun heyecan dolu yolculuğu ekrana taşınıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.