TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Sanat Galerisi bugün seramik sergisine kapılarını açıyor

İzmir Sanat Galerisi, Leonardo da Vinci'nin eserlerinden ilham alarak ‘İkilem’ adlı sergiye ev sahipliği yapacak. Sergi, 16 Nisan'da başlayıp 15 Mayıs'a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 11:06
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
İzmir Sanat Galerisi bugün seramik sergisine kapılarını açıyor

İzmir Sanat Galerisi sanatseverlere yeniden kapılarını açıyor.  Dünya sanatının en büyük dehalarından biri olarak kabul edilen Leonardo da Vinci'nin eserlerinden ilham alan galeri, sanat tutkunlarını seramiklerin sunulacağı ‘İkilem’ adlı benzersiz bir sergiyle buluşturuyor. Sanatın büyüleyici dünyasına adım atacak olan ziyaretçiler, sanatçının vizyonunu ve zihinsel derinliğini keşfederken, kendi iç dünyalarında da yeni keşiflere yol açacak. ‘İkilem’ Sergisi, 16 Nisan'da saat 18.00'da İzmir Sanat Galerisi'nde görkemli bir açılışla ziyaretçilere sunulacak. Sergi, 15 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

SERGİDE 21 SANATÇININ ESERİ YER ALACAK

Sergide,  Asuman Aydoğan, Ayça Doğan, Aynur Yağız, Bingül Oyman, İpek Candaş Atay, Lale Göklükay, Lale Malay, Melda Bakar, Meziyet Emül, Mine Hasbay, Müjgan Eden, Naile Mungan Turşucu, Nilüfer Ünlütürk, Nurgul Bilen, Nurdan Bozkurt, Oya Yakar, Pakize Sarıkaya, Şenay Kaya, Yasemin Özkan ve Yeşim Hazfızoğlu’nun eserleri yer alacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.