TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Kitap Fuarı 19 Nisan’da Kültürpark’ta

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Fuar İzmir’de düzenlenen İzmir Kitap Fuarı 19-28 Nisan tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleşecek

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 13:30
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
İzmir Kitap Fuarı 19 Nisan’da Kültürpark’ta

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) tarafından Fuar İzmir’de düzenlenen İzmir Kitap Fuarı 19-28 Nisan tarihleri arasında Kültürpark’ta gerçekleşecek. 9 günlük etkinlik boyunca, birçok önemli yayınevi, sahaf ve plakçı, kitapseverlerle buluşarak zengin bir içerik sunacak. Fuar, kitap tutkunlarının yeni eserler keşfetmeleri, yazarlarla buluşmaları ve kültürel etkinliklere katılmaları için benzersiz bir fırsat olacak.

İzmir Kitap Fuarı'nda, 20 Nisan'da Sema Kaygusuz, Ayşe Kulin ve Tuğrul Keskin'in katılımıyla düzenlenecek. 22 Nisan'da ise Mete Kaan Kaynar, 23 Nisan'da Ahmet Telli, 27 Nisan'da Varol Yaşaroğlu, Murathan Mungan, Umut Sarıkaya, Buket Uzuner ve Mine Söğüt'ün yanı sıra, fuarın kapanış günü 28 Nisan'da Ahmet Telli, Mahir Ünsal Eriş ve Serkan Asker de okurlarla buluşacak. Bu etkinlikler, ziyaretçilere farklı tarihlerde birbirinden değerli yazarlarla tanışma ve söyleşi fırsatı sunacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.