TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hükümet Kadın 2 oyuncuları ve konusu!

Yerli komedi filmi Hükümet Kadın 2 izleyiciler tarafından araştırılıyor. Hükümet Kadın 2 kadrosu ve nerede çekildiği merak ediliyor. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 13:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hükümet Kadın 2 oyuncuları ve konusu!

2 Temmuz Pazar akşamı izleyicilerle buluşan Hükümet Kadın 2 tüm beğenileri toplamaya devam ediyor. Sermiyan Midyat'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Hükümet Kadın 2 kadrosunda Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Ercan Kesal gibi ünlü isimler yer alıyor. 2014 yılında vizyona giren Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikayesini izlemiştik. Devam filminde ise ilk filmde yaşananların 7 yıl öncesine gidiliyor.  



HÜKÜMET KADIN  2 KONUSU 
Filmin konusu, Xate ve kocası Aziz Veysel'in Faruk ile olan azılı mücadelesine tanık oluyoruz. Xate'in Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olmasına henüz yedi yıl vardır ve şimdilik belediye başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Faruk'un bitmek bilmeyen koltuk sevdasının kökeni de bu günlere dayanmaktadır. Xate, sıradan sabahlardan birinde Aziz Veysel'i evden uğurlarken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu kötü sürpriz de Xate ve Faruk'u bir kez daha karşı karşıya getirir. Daha da beklenmedik olanı ise tüm kasabalıyı şaşkına çeviren 'erken seçim' kararıdır.

HÜKMET KADIN 2 NEREDE ÇEKİLDİ?
Sermiyan Midyat’ın yönetmenliğini ve senartisliğini üstlendiği Hükümet Kadın 2 filmi, Mardin’in Midyat ilçesinde çekilmiştir. 

HÜKÜMET KADIN 2 OYUNCULARI 
-Demet Akbağ
-Sermiyan Midyat
-Ercan Kesal
-Mahir İpek
-Gülhan Tekin
-Burcu Gönder
-Dilek Yorulmaz
-Bülent Çolak

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.