TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollywood'da kıyasıya rekabet: Oppenheimer mı, Barbie mi?

2023’ün merakla beklenen rekabeti için son gün… Vizyona girmeden filmler arasında başlayan rekabet sinemaseverleri heyecanlandırdı

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 13:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hollywood'da kıyasıya rekabet: Oppenheimer mı, Barbie mi?

2023’ün merakla beklenen rekabeti için son gün…

Bir süredir merakla beklenen ve sinemaseverleri heyecanlandıran bir Cristopher Nolan filmi olan ‘Oppenheimer’ filminin vizyon tarihi ile Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı ‘Barbie’ filmi 21 Temmuz Cuma günü vizyona girecek. Daha vizyona girmeden filmler arasında yaşanacak rekabet sinemaseverleri heyecanlandırdı.

‘Atom Bombasının Babası’ olarak tanımlanan atom bilgini Robert Oppenheimer’ın hayatını konu alan Oppenheimer, Cristopher Nolan yönetmenliğinde çekildi. Atom bombası sahnesi olan filmde CGI (bilgisayar destekli görsel efekt) kullanmadığını söyleyen Nolan, herkesi şaşırtarak filme olan merakı arttırdı.

Ryan Gosling ve Margot Robbie’nin başrolünde olduğu Barbie filmi, çekileceği duyurulduğundan beri merak konusu oldu. Gerek renkli afişi gerekse kesitleriyle konuşulan film, merakla beklenen filmler arasında yerini aldı.

Farklı kulvarlarda olan iki filmin zıtlıkları espriler ve rekabet konuşmaları ile sosyal medyanın gündeminde yerini alarak ‘Barbenheimer’ trendini ortaya çıkardı. Bu trend ile beraber bu hafta bilet satışları iki katına çıktı.

BARBİE FİLMİ İLE İLGİLİ NOLAN’DAN AÇIKLAMA

İşte Cristopher Nolan’ın “Barbie” ve “Oppenheimer” rekabeti hakkında açıklaması;

“Yaz sezonu, sağlıklı bir pazarda, her zaman kalabalıktır ve bunu uzun zamandır yapıyoruz. Bence sinemaya önem veren bizler için, gerçekten kalabalık bir pazara yeniden kavuşmayı bekliyorduk ve şimdi burada ve bu harika." HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.