Efes Antik Tiyatro konserleri başlıyor: Temmuz ayı programı belli oldu

İzmir Efes Antik Kenti’nde 14 Temmuz’dan itibaren tiyatro konserleri başlıyor. 6 farklı sanatçı antik kentte sahne alacak

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:30
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Efes Antik Tiyatro konserleri başlıyor: Temmuz ayı programı belli oldu

İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı olan büyüleyici Efes Antik Kenti, tarihi ve görkemli yapısıyla ziyaretçilerini adeta zamanda bir yolculuğa çıkarırken, yaz aylarında düzenlediği birbirinden keyifli etkinliklerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Antik kent, gece müzeciliği faaliyetleriyle de ziyaretçilere tarihi atmosferin içinde eşsiz bir deneyim sunuyor. Efes’in harika ışıklandırmasıyla beraber temmuz ayında, Efes Antik Kenti'nde düzenlenecek olan tiyatro konser takvimi belli oldu. Bu konserler, antik kentin ihtişamlı atmosferiyle birleşerek sanatseverlere benzersiz anlar yaşatacak.

Efes Antik Tiyatro'da Temmuz Ayı'nda hangi konserler var?

Temmuz ayının ilk konseri son dönemde sosyal medyada büyük ilgi gören Mert Demir ile başlayacak. 14 Temmuz’da sahne alacak olan Demir, müzikseverlere keyifli bir gece yaşatacak. 16 Temmuz’da Melike Şahin, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla sahnede olacak. Şahin, sevilen şarkılarıyla dinleyicilere duygusal anlar yaşatacak ve onları müziğin büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkaracak. 19-20-21 Temmuz’da pop müziğin sevilen ismi Yalın, sahne alacak. Yalın, romantik ve neşeli şarkılarıyla dinleyicilere müzik dolu geceler yaşatacak.

Türk müziğinin efsanevi ismi Selda Bağcan, 24 Temmuz’da güçlü sesi ve unutulmaz şarkılarıyla sahne alarak hayranlarıyla buluşacak. 26 Temmuz’da Aşkın Nur Yengi, sevilen şarkılarını seslendirecek. Yengi, samimi ve içten performansıyla dinleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Farklı tarzı ve etkileyici sesiyle Cem Adrian, 27 Temmuz’da sahnede olacak. Adrian, kendine özgü yorumlarıyla izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. Gökhan Türkmen ise 28 Temmuz’da sahne alarak enerjik performansıyla izleyicilere müzik dolu bir gece yaşatacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.