TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dans tutkunları İzmir'de buluşacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Nisan'da Tüm Gün Dans programına ev sahipliği yapacak. Etkinlik, İzmirlileri dans ve hareket ile buluşturacak

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 17:05
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Dans tutkunları İzmir'de buluşacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Nisan'da Tüm Gün Dans etkinliğine ev sahipliği yapacak. Dünyaca Dans Günü Etkinlikleri, İzmirlileri dans ve hareket ile buluşturmayı hedefliyor. Katılımcılar, gün boyunca dans ve hareketin çeşitli yönlerini deneyimleyerek, eğitim ve performans pratikleriyle etkileşime geçecekler. Etkinlik, İzmir Sanat ve Gençlik Tiyatrosu'nda saat 10.00'da Şeniz Turan, Canan Kesebir, Cansu Ergin ve Elçin Baykal Kök tarafından yönetilecek.

DÜNYA DANS GÜNÜ PROGRAMI’NDA 4 FARKLI ATÖLYE DÜZENLENECEK

29 Nisan’da Dünya Dans Günü Programı ise belirlendi. Etkinlik açılışı 09.30 ile 10.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Hareket ile Yaşamda Denge Atölyesi, İzmir Sanat'ta Elçin Baykal Kök tarafından 10.00 ile 12.00 saatleri arasında yürütülecek ve 20 kişilik kontenjana sahip olacak. Çağdaş Dans ve Beden Farkındalığı Olgusu ile Tanışma Atölyesi, İzmir Sanat'ta Cansu Ergin tarafından 12.30 ile 14.30 saatleri arasında yürütülecek ve 12 kişilik kontenjan olacak. Yaratıcı Hareket, Zıtlıkların Uyumu Atölyesi, İzmir Sanat'ta Şeniz Turan tarafından 15.00 ile 18.00 saatleri arasında yürütülecek ve 20 kişilik kontenjana sahip olacak. Grotowski Kaynaklı Hareket Atölyesi, Kültürpark Gençlik Tiyatrosu'nda Canan Kesebir tarafından 17.00 ile 20.00 saatleri arasında yürütülecek ve 20 kişilik kontenjan olacak. Son olarak ise Çağdaş Dans Performansı ve Söyleşi saat 20.30’da İzmir Sanat’ta gerçekleşecek. Söyleşide Canan Kesebir, Cansu Ergin, Elçin Baykal Kök ve Şeniz Turan konuşma yapacak. Moderatör ise Özlem Gökçekaya olacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.