TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çılgın Hırsız hayranlarına müjde: Yeni fragmanla geri sayım başladı!

Çılgın Hırsız serisinin hayranları için heyecan verici bir gelişme: Serinin dördüncü filmi için geri sayım başladı ve yeni fragman izleyicilerle buluştu. Fragmanda serinin karakterleri ve heyecan dolu sahneler dikkat çekiyor. İşte fragmanda yer alan detaylar!

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Çılgın Hırsız hayranlarına müjde: Yeni fragmanla geri sayım başladı!

Serinin son filminden tam yedi yıl sonra, Çılgın Hırsız 4'ün vizyona girişiyle ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Yeni Çılgın Hırsız 4 fragmanı sonunda yayınlandı ve uzun bir bekleyişin ardından heyecanla beklenen film, 2010'da başlayan sevilen serinin devamı niteliğinde olacak.

Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove ve Dana Gaier gibi ünlü isimlerin seslendirmesiyle dolu olacak. 5 Temmuz'da vizyona girecek olan filmde, Gru'nun Maxime Le Mal ve onun kız arkadaşı Valentina ile karşılaşmasıyla aile kaçış zorunluluğuyla yüz yüze kalması bekleniyor.

çılgın hırsız 4 fragmanı

ÇILGIN HIRSIZ 4 YENİ FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ 

ÇILGIN HIRSIZ 4'ÜN FRAGMANI YAYINLANDI!

Fragman, minyonlarla dolu bir iş ofisi manzarasıyla başlıyor, Gru'nun ele geçirildiğine dair bir kesitlemeyle sona eriyor. Ardından, Gru'nun eşi Lucy, Agnes ve Edith ile birlikte bir süpermarkette kötü bir adamdan kaçarken görülüyor.

Fragman, serinin yeni filminin baş kötülerinin Maxime Le Mal ve kız arkadaşı Valentina olduğunu açıkça gösteriyor. Çılgın Hırsız 4'ün yeni fragmanı, izleyicilere bir Çılgın Hırsız filminden beklenen her şeyi sunuyor. Aksiyon dolu anlar ve minyonlarla dolu sahnelerin yanı sıra, filmin duygusal ve dokunaklı anlarına da yer veriliyor.

Bu yeni devam filmi, Çılgın Hırsız serisinin finansal başarısını tekrarlamayı hedefliyor. Minyonlar: Gru'nun Yükselişi dünya genelinde yaklaşık 1 milyar dolarlık bir gişe hasılatı elde etmişti. Önceki film olan Çılgın Hırsız 3 ise dünya çapında 1,03 milyar dolarlık bir hasılat elde ederek 1 milyar dolar barajını aşmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.