Çiğli’de doğaçlama tiyatro kursu başlıyor

Çiğli Belediyesi, tiyatroya olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlediği doğaçlama tiyatro kursunun ön başvurularını başlattı. Kursun son başvuru tarihi ise 31 Temmuz

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 15:41
Kaynak: MERVE AĞRIÇ
Çiğli’de doğaçlama tiyatro kursu başlıyor

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir Çiğli Belediyesi, sanat ve kültür etkinliklerine olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlediği doğaçlama tiyatro kursunun ön başvurularını başlattı. Tiyatroya ilgi duyan ve yeteneklerini geliştirmek isteyen 18-45 yaş arası vatandaşlar, bu kursa ücretsiz olarak katılma fırsatına sahip olacak. Katılımcılar, doğaçlama tiyatronun temel tekniklerini ve uygulamalarını öğrenme imkânı bulacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 TEMMUZ

Eğitim programına katılmak isteyenlerin, en geç 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular, Çiğli Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden ya da belediye binasında bulunan başvuru noktalarından gerçekleştirilebilecek. Kurs kapsamında, sahneye çıkma cesareti, yaratıcı düşünme becerileri ve ekip çalışması gibi önemli yetenekler üzerinde durulacak. Eğitimler, alanında uzman tiyatro eğitmenleri tarafından verilecek, kursiyerler hem teorik bilgilerini artıracak hem de pratik uygulamalarla deneyim kazanacaklar.  Kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımı teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu kurs, katılımcılara yeni beceriler kazandırmanın yanı sıra, sosyal etkileşimlerini de artıracak bir platform sunacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.