TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb Netflix’te

Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb Netflix’te yayınlandı. Cem Yılmaz’ın yeni filminin konusu ne? Oyuncuları kimlerdir?

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 12:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb Netflix’te

Cem Yılmaz yeni filmi: Do Not Disturb. Netflix’te 29 Eylül’de yayınlandı. Netflix’te daha önce Erşan Kuneri dizisi yayınlanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, dizinin ardından Netflix’te ilk filmini de yayınladı.  Filmin adı: Do Not Disturb. Cem Yılmaz’ın başrolünde olduğu filmde, başrol karakterinin adı ise; Ayzek. Film, Ayzek karakterinin macerasını anlatıyor.

Cem Yılmaz’ın yeni filminin konusu ne?

Ayzek karakteri daha önceki Karakomik Filmler yapımında gemi büfecisi rolündeydi. Ayzek böylelikle kendi filmine kavuşmuş oldu. Filmde, pandemiden dolayı işini kaybeden Ayzek’in bir otelde gece resepsiyonisti olarak işe girmesiyle başlıyor. Ayzek daha ilk iş gecesinden sabaha kadar maceradan maceraya atılıyor.

Do not disturb ne demektir?

İngilizce bir kalıp olan “Do not disturb”, Türkçe’de “Rahatsız Etmeyiniz” anlamına gelmektedir. Genellikle otellerde, odaya servis istenmediği zaman odanın kapı koluna asılır. Hemen hemen her otelde bulunur.

Do not disturb oyuncuları kimlerdir?

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği filmde; Zafer Algöz, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Celal Kadri Kınoğlu, Bülent Şakrak, Özge Özberk ve Tülin Özen yer alıyor.

İlk tepkiler

Filmin yayınlanmasıyla ilk tepkiler de sosyal medya üzerinden gelmeye başladı. Film ile ilgili yapılan yorumlarda kimilerinin filmi severek izlediği, kimilerinin ise beğenmediği görülüyor.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973'te istanbul Kocamustafapaşa’da doğdu. Aslen Sivaslıdır. Can adında bir ağabeyi ile Özge adında bir kız kardeşi vardır. Kocamustafapaşa'daki Mehmet Akif İlkokulu'nda 4. sınıfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler'e taşınmış, ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nda bitirmiş, lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde tamamlamıştır.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde sürdürürken bir mizah dergisi olan Leman Dergisi’nde karikatür çalışmalarına başlamıştır.

İlk stand-up gösterisini Leman Kültür'de, 1995'in Ağustos ayında yapmıştır. Aynı senenin aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başlayarak, 2001 yılı sonuna kadar 1200'ün üstünde gösteriye çıkmıştır. Ardından Türkiye’de defalarca kapalı gişe oynamış, Türkiye’nin yanı sıra, Avrupa ve Amerika gibi dünyanın farklı ülkelerinde de sahne almıştır.

Stand-up gösterilerinin yanı sıra film, dizi ve reklam filmlerinde oyuncu olarak yer almıştır. Kendi yazıp hayata geçirdiği film projeleri de vardır.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Kuru Otlar Üstüne vizyona giriyor… İşte haftanın vizyona girecek filmler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.