TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BKM’den tarihi yolculuk: Bir Cumhuriyet Şarkısı ne zaman yayınlanacak? Bir Cumhuriyet Şarkısı filminden ilk görüntüler yayınlandı!

BKM'nin büyük bir iddia ile sinema dünyasına sunduğu "Bir Cumhuriyet Şarkısı" projesi, Türkiye'nin tarihine ışık tutacak etkileyici bir yolculuğa hazırlanıyor. 1930’lu yılları konu edinen film, ilk fotoğraflarıyla setten görüntüler paylaştı. Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen gibi önemli isimlerin yer aldığı filmin çekimlerine başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
BKM’den tarihi yolculuk: Bir Cumhuriyet Şarkısı ne zaman yayınlanacak? Bir Cumhuriyet Şarkısı filminden ilk görüntüler yayınlandı!

"Bir Cumhuriyet Şarkısı" filmi için yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın hazırlıkları sürüyor. BKM'nin heyecanla beklenen projesi için oyuncu kadrosu da ekran başında yerini almaya hazırlanıyor. Türkiye'nin genç Cumhuriyeti ve 1930’lu yıllarını anlatan film, uzun süren mekân, kostüm, saç ve makyaj çalışmalarının ardından çekimlere devam ediyor. Setten yayınlanan ilk fotoğraflar ise merak uyandırıyor. Bir Cumhuriyet Şarkısı ne zaman yayınlanacak? İşte Bir Cumhuriyet Şarkısı’na dair ilk görüntüler…

Bir Cumhuriyet Şarkısı

BİR CUMHURİYET ŞARKISI OYUNCULARI

Filmin kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık gibi isimler yer alıyor.

Bir Cumhuriyet Şarkısı

Bademci, filmde "Ahmet Adnan Saygun" rolünü üstlenirken, Melis Sezen Saygun’un eşi Mediha hanımı canlandıracak.

Bir Cumhuriyet Şarkısı

Ertan Saban ise Mustafa Kemal Atatürk karakterine hayat verecek. Birce Akalay ise filminde ilk Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid hanımı canlandıracak.

BİR CUMHURİYET ŞARKISI NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği ve Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstlendiği "Bir Cumhuriyet Şarkısı" filminin, BKM yazı ekibinin senaryosunu kaleme aldığı belirtiliyor. Filmin 29 Ekim'de vizyona girmesi planlanıyor.

Bir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet ŞarkısıBir Cumhuriyet Şarkısı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.