TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı'da Çocuk Şenliği coşkusuna yoğun ilgi

Bayraklı Belediyesi'nin 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda düzenlediği çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyunca devam eden etkinliklerde birbirinden eğlenceli aktivitelerle baharın gelişi kutlandı. Yüzlerce çocuk, aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 11:25
Kaynak: İHA
Bayraklı'da Çocuk Şenliği coşkusuna yoğun ilgi

Başkan Serdar Sandal, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Çocuklarımız için her zaman en iyisini, en güzelini yapmaya özen gösteriyoruz. Onların daha iyi bir geleceğe sahip olması için elimizden geleni yapıyoruz ve tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz."

Bayraklı Belediyesi, Avrupa'nın en büyük ve İzmir'in tek Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nı ilçeye kazandırdı ve düzenlediği çocuk şenliğiyle yüzlerce çocuğu ve aileyi bir araya getirdi. Maskotlar, şarkılar, oyunlar, yüz boyama etkinlikleri, danslar ve ikramlarla dolu bir gün geçiren çocuklar, eğlencenin tadını çıkardılar. Güzel havada çocuklarıyla unutulmaz anlar yaşayan aileler, şenlik dolayısıyla Başkan Sandal ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ayhan Öztürk ve ekibinin sahne aldığı çocuk şarkıları konserinde ise çocuklar hep bir ağızdan şarkılar söyleyip, dans ettiler.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, şunları söyledi: "İzmir'in kalbi Bayraklı'da, çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte yaşamın içini doldurduk. Eğitim kurumlarımızda ve düzenlediğimiz etkinliklerde, çocuklarımızı kültür ve sanatla iç içe yetiştiriyoruz. Avrupa'nın en büyük İzmir'in tek Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda düzenlediğimiz şenlikte çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğunu görmek, bizim de mutluluğumuzu artırıyor. Bayraklı'da çocuklarımız, en iyisini ve en güzelini hak ediyorlar."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.