TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahar dizisi bu akşam yok mu? 7 Mayıs Bahar neden yok? Bahar yeni bölüm ne zaman?

Salı akşamları izleyicilerle buluşan Bahar dizisinin izleyicileri, yeni bölümün yayımlanacağı tarihi merak ediyor. Fragmanın henüz yayımlanmamış olması, izleyicilerin "Bu akşam Bahar dizisi yok mu?" ve "7 Mayıs Bahar neden yok?" gibi sorular sormasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 13:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bahar dizisi bu akşam yok mu? 7 Mayıs Bahar neden yok? Bahar yeni bölüm ne zaman?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, yayın hayatına ara verdi. 7 Mayıs tarihli yayın akışında ise Bahar dizisinin tekrar bölümü ekrana gelecek.  Peki, Bahar dizisi bu akşam yok mu? 7 Mayıs Bahar neden yok

BAHAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, bu akşam için planlanan yeni bölümün çekimleri tamamlanamadı. Bu durumun üzerine, dizi severlerin karşısına bu akşam tekrar bölümüyle çıkılacak. Yapım şirketi MF Yapım ise konuya dair yazılı bir açıklama yaptı.

BAHAR DİZİSİ NEDEN YOK

MF Yapım, konuya ilişkin bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, "Değerli izleyicilerimizin bizlere verdiği destek ve ilhamla, bu akşam tekrar bölümümüzle ekranlarda olacağız. Baharın en güzel günlerinde, 14 Mayıs Salı akşamı itibarıyla her Salı yeni bölümlerimizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

BAHAR DİZİSİNDE YENİ OYUNCU

Fenomen dizi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?"ın kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen katıldı. Allen, 12. bölümden itibaren dizide yer alacak ve özgür ruhlu, cesur iş insanı "Dora Ersoy" karakterini canlandıracak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.