TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avatar: The Last Airbender dizinin son fragmanı yayımlandı!

Avatar severlerin merakla beklediği Avatar: The Last Airbender dizisinin son fragmanı yayımlandı. Dizi için geri sayım yapan sevenleri için Avatar: The Last Airbender Netflix platformunda izlenebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 13:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
Avatar: The Last Airbender dizinin son fragmanı yayımlandı!

22 Şubat 2024 tarihinde Netflix platformunda yer alacak dizinin sevenleri için geri sayım bitti diyebiliriz. Nickelodeon’un sevilen animasyon dizisinden uyarlama Avatar: The Last Airbender son fragmanıyla sevenlerini de heyacanlandırdı. Dizi bugün itibarıyla Netflix platformunda yayınlanacak.

Avatar The Last Airbenderr

Netflix platformunda yayında!

2005 yılından 2008 yılına kadar devam eden Nickelodeon çizgi filmi, dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 2010 yılında M. Night Shyamalan ilk canlı aksiyon uyarlamasına imza atarken, filme gelen olumsuz eleştirilerden sonra tüm zamanların en kötü uyarlama filmi olarak anılmasına sebep oldu.

22 Şubat itibarıyla Netflix ekranlarında olacak olan canlı aksiyon Avatar: The Last Airbender dizisinin uyarlama olduğu için bu kötü eleştirilerin silinip silinmeyeceği de merak edildi. Dizi konusu açısından oldukça dikkat çekerken, hayranlıkta uyandırıyordu. Avatar: The Last Airbender, dört ülkeye bölünen ve her biri dört unsurdan birinde şekillenen bir fantezi dünyasında geçmektedir.

Avatar The Last Airbenderr

Dizinin konusu!

Albert Kim dizinin baş yazarlığını yaparken, Roseanne Liang, Michael Goi, Lindsey Liberatore ve Dan Lin dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenmektedir. Dizinin başrollerinde; Gordon Cormier, Ian Ousley, Kiawentiio, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung, Daniel Dae Kim, Elizabeth Yu, Ken Leung isimli oyuncular yer alıyor.

Dizinin başrol oyuncularının yanında: Lim Kay Siu, Amber Midthunder, Utkarsh Ambudkar, Thalia Tran, Momona Tamada, James Sie, Danny Pudi, Arden Cho, George Takei rol almaktadır. Dizide Ateş Ulusu’nun dünyaya saldırması ve savaş ilan etmesinin ardından bir yüzyıl sonrasını, dört elementin hepsine hakim bir avatar Aang ismindeki Hava Bükücü’nün keşfi anlatılır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.