TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

100. Yıl Marşı tüm dijital müzik platformlarında

İlker Kömürcü imzalı 100. Yıl Marşı tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
100. Yıl Marşı tüm dijital müzik platformlarında

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Cumhuriyetin 100. yılına özel, 400'ün üzerinde eserin katılımıyla beste ve güfte dallarında düzenlenen 100. Yıl Marşı Yarışması’nda birinci seçilerek belirlenen İlker Kömürcü imzalı 100. Yıl Marşı dijital müzik platformlarında vatandaşlara sunuldu.

100. Yıl Marşı, ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen tanıtım programında seslendirildi. Programda tüm orkestraların katılımıyla yeniden seslendirilen eser vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle söylendi.

İLKER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

1978 yılında dünyaya Ankara’da gözlerini açan İlker Kömürcü, hayatını sanata adayan isimlerden birisidir. Konservatuar mezunu olan Kömürcü çeşitli konserler vermiş ve çıkardığı albümün besteciliğini ve sanat yönetmenliğini üstlenmiştir, Akademik, Müzik, Müzik Üzerine adlı eserlere imza atmıştır. Kariyerinde müzik üzerine doçentliğe kadar yükselen İlker Kömürcü çalışma hayatı boyunca çeşitli konserler de vermiştir. Aynı zamanda Estetik ve Eleştiri Bağlamında Adorno ve Müzik kitabının yazarı olan Doç. Dr. İlker Kömürcü şu anda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Yarışmada birinci olan İlker Kömürcü'ye plaket

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.