TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozmik enerji tedavi edebilir mi?

Kozmik enerji, son yıllarda tüm dünyada sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Kozmik enerji nedir? Faydası var mıdır?

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: GURBET YAVUKLU
Kozmik enerji tedavi edebilir mi?

Kozmik enerji tüm dünyada en sık konuşulan konular arasında geliyor. Son zamanlarda çok tartışılan ve kimisi tarafından sevilip, kimisi tarafından da eleştirilen kozmik enerji nedir? Bir tedavi yöntemi midir? Kimler tarafından uygulanabilir? 

Kozmik enerji, Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı tek enerji sistemi. Her gün hızla gelişen ve farklı konularda farklı gelişim gösteren kozmik enerjinin nasıl bir faydası olduğu ise tartışılan konular arasında yer almakta. Bazı çevreler tarafından da bir faydası olmadığı düşünülen kozmik enerji çalışmalarının bir zararı var mıdır? Detayları sizin için derledik.

Kozmik enerji, kozmik bilgilerin kullanılarak kişinin fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişiminin şifa bulması, aynı zamanda da kişinin temizlenip korunarak şifa bulmasını sağlayan tamamlayıcı bir şifa yöntemidir.

KOZMİK ENERJİ TERAPİSİ NASIL ÇALIŞIR?

Kozmik enerji bütüncül bir şifa yöntemi olduğu için her alanda çalışır. Bu alanlar sırasıyla aura, çakralar, organlar, meridyenler ve zihin alanlarına uygulanır. Kozmik enerji terapisi, auradaki ve organların enerji alanlarındaki enerjileri temizleyerek şifalandırır ve pozitif şifa ile doldurur.

KOZMİK ENERJİ SEANSI NE KADAR SÜRER?

Kozmik enerji seansları en az 20 dakika ile en fazla 40 dakika arasında yapılır. Uygulama yapılacak kişinin seans boyunca ayakta bekleyerek gözlerinin kapalı olması gerekir. Fakat ayakta bekleyemeyecek durumda olanlar olabilir. Bu durumda o kişiler oturarak veya yatarak da seanslarını gerçekleştirebilir. Kozmik enerji seansları tek bir kişi ile yapılabildiği gibi eğer istenirse grup halinde de yapılabilir. Fakat grup olarak yapıldığında en fazla 6 kişiye kadar kişi sayısı kabul edilir. Kozmik enerji seanslarının önerilen sayısı en az 12’dir. Fakat kişilerin durumuna göre bu sayı değişebilir. Seansların arasını çok açmamaya ve iki seans arasında en fazla bir hafta koymaya dikkat edilmelidir. Çünkü sık sık ve araya çok zaman konmadan yapılan seanslar verimi arttırır.

KOZMİK ENERJİ HANGİ HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE YARDIMCI OLARAK KULLANILIR?

Kozmik enerji birçok hastalığa şifa olur. Bunlardan bazıları ise; sinir sistemi hastalıkları, kan sistemi hastalıkları, bağışıklık sistemi problemleri, üreme ve boşaltım sistemi hastalıkları, migren, kalp hastalıkları, fıtık, kas ve iskelet sistemi hastalıkları, şeker, mide problemleri, obezite, anoreksiya, romatizma, kemik erimesi, tansiyon, çeşitli organ sorunları, tiroit hastalıkları, tüm ağrılar.

KOZMİK ENERJİ KİMLERE UYGULANIR?

Kozmik enerji terapisi hemen hemen herkese uygulanabilir fakat hamileler ve son aşamadaki kanser hastalarına uygulanamamaktadır. Bulaşıcı hastalık durumunda ise sadece uzaktan uygulanabilir.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Uyumadan önce yenmemesi gereken gıdalar. Bunları yiyip yatarsanız sağlığınız tehlikeye girebilir...

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.