TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli'nin caddeleri konfora kavuşuyor 

Kocaeli Başiskele'de yaklaşık 1200 metrelik Mevlanam Caddesi'nde asfalt çalışması gerçekleştiriliyor

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 14:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kocaeli'nin caddeleri konfora kavuşuyor 

Kocaeli Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, elverişli hava şartlarında alt ve üstyapı çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler, son olarak vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde Yeşilyurt Mahallesi’nden Fatih Mahallesi’ne uzanan yaklaşık 1200 metrelik Mevlanam Caddesi’nde asfaltlama gerçekleştiriyor.

Planlı kentleşme ile yapılan yapıların yeni imar yollarını ivedilikle gerçekleştiren ekipler, Seymen Mahallesi'nde yol açma çalışması da yaptı. Ekipler yeni yerleşim bölgesinde toplamda 600 metrelik uzunluğunda Balcıoğlu, Musaoğlu, Başarı ve Anayurt sokakların imar yollarını açtı.

Başiskele'nin her bir mahallesinde araç sürücülerinin ve yayaların güvenle ve konforla ulaşım sağlamaları için çalışan belediye ekipleri, bazı sokak ve caddelerin yollarını da kilitli parke taşlarıyla kaplıyor. Ekipler ayrıca zamanla bozulan parke taşlı yolların ve kaldırımların da bakım onarım çalışmalarını süratle yerine getirerek, araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmesini engelliyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.