TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de şehitlere Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler

Kartepe Belediyesi'nin desteğiyle Avluburun Mahallesi'nde 12.Geleneksel Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Programda şehitler ve hayatını kaybedenler için dualar edildi

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kocaeli’de şehitlere Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler

Avluburun Mahallesi 12. Geleneksel Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Avluburun Cami'de gerçekleştirildi. Şehitler ve hayatını kaybedenler için düzenlenen programa Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Avluburun Mahalle Muhtarı Hali İbrahim Akyol, programlara katılımın her sene arttığını ifade ederek, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ise "Avluburun Mahallemizde düzenlenen program halkımızın birlik ve beraberliği için çok önemlidir. Ülkemiz için hayatlarını veren şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim okunan Kur'an-ı Kerim'i ve etmiş olduğumuz dualarımızı kabul eylesin" ifadelerini kullandı.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Kocaeli'de pes dedirten kuyumcu hırsızlığı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.