TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli’de cadde ve sokaklar temizleniyor

Derince Belediyesi ekipleri ilçede gerçekleştirdikleri rutin çalışmalarla hem cadde ve sokakları temizliyor hem de parkları ve yeşil alanları temiz bir görünüme kavuşturuyor

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 09:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kocaeli’de cadde ve sokaklar temizleniyor

Derince Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelindeki parklar ve yeşil alanlarda düzenli olarak bakım işlemlerini gerçekleştiren belediye ekipleri belirlenen program doğrultusunda her gün farklı bölgelerde görev yapıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak ilçe genelindeki yeşil alanların ve bitkilerin bakımları, parklardaki ot biçme çalışmaları ve peyzaj düzenlemeleri ile Fatih Sultan Mahallesi’nde yeni park zemin çalışmasını tamamladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de belirlenen program dahilinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Temizlik ekipleri kaldırımlarda, cadde ve sokaklarda ilk etapta küreme ve ot biçme çalışmaları gerçekleştirirken daha sonra süpürme yaparak çevreyi tertemiz bir görünüme kavuşturuyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Kocaeli semt pazarları

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.