TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu, gündem olan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada gündem olan seccade fotoğrafıyla ilgili "Seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm" paylaşımı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 09:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu, gündem olan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı

KEMAL ÖZKURT
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı bir iftar yemeği sonrasında yerde bulunan seccadenin üzerine basark çekilen fotoğraf sosyal medyada gündem yarattı. Bazı kesimler tarafından fotoğrafın gerçek olmadığı konuşulurken, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı paylaşımla asıl gerçek ortaya çıktı. Kılıçtaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan CHP'den yapılan açıklama da şu şekilde; 
"Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir" 

İLK TEPKİ HAMZA DAĞ'DAN GELDİ
Gündem yaratan görüntülerin üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren ilk isim AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Dağ yaptığı paylaşımda, "Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.