TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’da toplu sünnet

İzmir Kent Federasyonu’na bağlı Bayraklı İzmirliler Derneği, ilçede ekonomik durumu iyi olmayan erkek çocuklarını sünnet ettirdi. Bayraklı İzmirliler Derneği’nin organize ettiği toplu sünnet törene sar sağlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ aynı zamanda çocukların da kirvesi oldu

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2014 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı’da toplu sünnet

HAMZA GÜL - Bayraklı’da kurulu olan İZKEF’e bağlı Bayraklı İzmirliler Derneği sosyal projelerine ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Yaz tatilini fırsat bilen dernek yönetim kurulunun aldığı kararla okul çağında olup da sünnet olamayan erkek çocukları tespit edilerek sünnet ettirildi.

Dernek Başkanı Hatice Tokbaş, “Geçen yıl temmuz ayında kurulan derneğimiz henüz bir yaşında olmasına rağmen birçok sosyal sorumluluk projesine imza attı. Bayraklı İlçe sınırlarımızdaki yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımız ile huzurevlerinde kalan bakıma muhtaç kişilere yönelik çalışmalarımız yılın 12 ayı aralıksız sürdürüyoruz. Bu anlamda yaz tatilini fırsat bilerek okul çağına gelen erkek çocuklarımızı sünnet ettirdik. Bu konuda tespit ettiğimiz çocuklarımızın kıyafetlerini yine çevremizdeki hayırseverlerden temin ettik, tören için salonu Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’dan istedik. Sağolsunlar bize Belediyeye ait Şehit Ümit Boz Sosyal Tesisleri’nde yer tahsis ettiler. Ayrıca yine bu toplu sünnet törenimizde çocuklarımızın kirveliğini de başkanımız yaptı. Önümüzdeki hafta okullar açılırken yeni durumu iyi olmayan ailelerimizin okula giden çocuklarına kıyafet ve kırtasiye yardımı yapacağız. Dernek olarak yaşamda eksik gördüğümüz alanlarda belediyemiz ve diğer kurumlarımızın da desteği ile üzerimize düşene her zaman yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sünnet olan çocuklara hediye olarak altın takan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye olarak ilçelerinde sosyal alanda faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile uyumlu bir çalışma sergilediklerini belirtti. Toplu Sünnet Şöleni sonrası Bayraklı İzmirliler Derneği Başkanı Hatice Tokbaş, belediye başkanına katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.