TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisinden haber alınamayan emekli albayın denizde cansız bedeni bulundu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşayan ve bir süredir kendisinden haber alınamayan emekli albayın, denizde cansız bedeni bulundu

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2021 14:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kendisinden haber alınamayan emekli albayın denizde cansız bedeni bulundu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşayan ve bir süredir kendisinden haber alınamayan emekli albayın, denizde cansız bedeni bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Balçova ilçesinde bulunan İnciraltı Balıkçı Barınağı’nda meydana geldi. Denizde yaşlı bir adamın hareketsiz şekilde yattığını gören balıkçılar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaşlı adam deniz polislerince kıyıya çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekiplerince yapılan incelemede ise hayatını kaybeden kişinin Hava Kuvvetleri’nden emekli Albay Doğan Perk (87) olduğu tespit edildi.

Evinde intihar notu bulunmuş

Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Doğan Perk’in bir süredir kayıp olarak arandığı öğrenilirken, Perk’in evine de intihar notu bıraktığı öne sürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede Doğan Perk’in vücudunda herhangi bir darp izi olmadığı belirlendi. Perk’in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.