TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazım Yevimli: Seçimleri kazandıktan sonra çok önemli projelerle döneceğiz

CHP İzmir 1. Bölge’den milletvekili aday adayı olan Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından bir mesaj yayınladı. 

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kazım Yevimli: Seçimleri kazandıktan sonra çok önemli projelerle döneceğiz

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde CHP İzmir 1. Bölge’den aday adayı olan Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından bir mesaj paylaştı. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimleri kazanmanın en büyük hedefleri olduğunu dile getiren Yevimli, “Seçimlere kadar, Genel Başkanımızı durmadan destekleyecek, sahada İzmir milletvekili adaylarımızla, il örgütümüzün öncülüğünde birlikte yer alacak ve elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız” dedi. Seçimlerin kazanılmasının ardından ekibiyle belirledikleri hedeflere odaklanacağının altını çizen Yevimli, “Hiç merak etmeyin, bu arenada bir günlük değil, ömürlük var olacağız, belirlediğimiz çok önemli projeleri ülkemizin, milletimizin yararına sunacağız. Aday arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyor, ihtiyaç duymaları halinde bir dava arkadaşları olarak elimdeki imkanlarla yanlarında olacağımı bildirmek istiyorum. Gün birlik olma, memleketimize baharı getirme günüdür. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi; Sana Söz Baharlar Gelecek Türkiye’m” ifadelerini kullandı. 



AYDINLIK YARINLARI ANLATTIM
Aday adaylığı sürecini değerlendiren Yevimli, “Hepinizin bildiği üzere milletvekilliği aday adaylığı sürecinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Benim için 3 yıllık bir sürecin sonuydu. Bugüne kadar hayatına dokunduğum insanların ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da tensipleriyle bu yola başlamıştım aslına bakarsanız. Onların sayesinde çıktığım bu yolda İzmir’de ayak basmadık yer bırakmadım, binlerce insan tanıdım, birçoğuna faydam dokundu. Geriye dönüp baktığım zaman; pişmanlık duyacağım, keşke şurada şöyle yapsaydım diyeceğim hiçbir anım yok. Cumhuriyet Halk Partisi geleneklerine sıkı sıkıya bağlı kalıp, sadece kendi şahsi ikbalim için değil, partimin iktidara gelmesi için hareket ettim hep. Gittiğim her yere 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamı ile gittim, onun ilkelerini, dürüstlüğünü ve Türkiye’yi taşımak istediği aydınlık yarınları anlattım. Bugün geldiğimiz noktada Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, hedefine doğru emin adımlarla yürüyor, bu durum da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diye konuştu. 



SORUMLULUKLAR EPEY FAZLAYDI
“Aday adaylığı konusunda diğer dava arkadaşlarımdan erken yola çıkmayı biraz da bilinçli bir şekilde yaptım” diyen Yevimli, “Çünkü bu seçim; diğer seçimlerden daha kritik bir önem arz ediyordu ve burada bana düşen görev ve sorumluluklar epey fazlaydı. Ekonomik dar boğaz ortamı her geçen gün arttığı için; toplumda yaşanan sorunların detaylı tespiti için, istihdam sorununa katkı sağlamak için ve ilerisini pek parlak görmediğim için partimizin politikalarını herkese anlatmam gerektiğini düşünmüştüm. Nitekim ekibimle koyduğumuz hedeflerin tümüne ulaştık, hemen hemen her bölgede partimiz için çalıştık. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde de bunun meyvesini alacağımıza şüphem yoktur” ifadelerini kullandı. 


BU PARTİNİN EVLATLARIYIZ
Süreçte bazen istemedikleri şeylerin yaşandığını da dile getiren Yevimli, “Bunların hepsinin iletişim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Kendi adıma kimseye bir kırgınlık beslemedim, beslemiyorum. Kimsenin de benim hakkımda kötü bir düşünceye sahip olmadığını biliyorum. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin paydaşlarıyız. Bu partinin evlatlarıyız. Şahıslardan çok Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği partimizin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.  
ÇOK ÖNEMLİ PROJELERLE DÖNECEĞİZ
Yevimli değerlendirmelerini şu sözlerle noktaladı: “Son olarak; bizlere gönül vermiş; sahada her daim yanımızda bulunmuş olan çok sevgili kitlemiz ve bizleri her daim iyi yerlerde görmek isteyen değerli partililerimize seslenmek istiyorum. Siyaset arenasında hedeflerimizi, atacağımız adımları ekibimle çok öncesinde belirlemiştik. 14 Mayıs’taki seçimi kazanmak ise en önemli hedefimiz. Seçimlere kadar, Genel Başkanımızı durmadan destekleyecek, sahada İzmir milletvekili adaylarımızla, il örgütümüzün öncülüğünde birlikte yer alacak ve elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Seçimleri kazandıktan sonra da hedeflerimizi hayata geçirmek için yeniden bir çalışma temposuna gireceğiz. Hiç merak etmeyin, bu arenada bir günlük değil, ömürlük var olacağız, belirlediğimiz çok önemli projeleri ülkemizin, milletimizin yararına sunacağız. Aday arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyor, ihtiyaç duymaları halinde bir dava arkadaşları olarak elimdeki imkanlarla yanlarında olacağımı bildirmek istiyorum. Gün birlik olma, memleketimize baharı getirme günüdür. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi; Sana Söz Baharlar Gelecek Türkiye’m.” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.