TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de Filistin Gecesi Düzenleniyor  

Kayseri'de Filistin İçin Özgürlük Konvoyunun da katılacağı Filistin Gecesi programı düzenleniyor

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kayseri’de Filistin Gecesi Düzenleniyor  

İnsani Yardım Derneği öncülüğünde, Kayseri Filistin Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Filistin İçin Özgürlük Konvoyunun da katılacağı Filistin Gecesi programı düzenleniyor.

13 şehirden gelerek Kayseri'de bir gece konaklayacak olan Filistin için Özgürlük Konvoyu katılımcılarının da iştirak edeceği Filistin Gecesi programı; 4 Kasım Cumartesi günü saat: 20.00'de Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İsrail'in Filistin’deki katliam ve vahşetini protesto etmek için Türkiye genelinde tüm illerden oluşturulan konvoylardan birinin de toplanma merkezi olan Kayseri'de daha çok Karadeniz bölgesinden hareket eden iller buluşacak. Cumartesi akşam 20.00'de gerçekleştirilecek Filistin Gecesi programında, Prof. Dr. Şahin Güven'in yapacağı konuşma sonrası Grup Yürüyüş tarafından da bir konser verilecek. Diğer illerden gelip Kayseri'de bir gece konaklayacak olan Filistin için Özgürlük Konvoyu katılımcıları, Fuar Alanı Ahmet İnci Camiinde sabah namazını kıldıktan sonra Pazar sabahı saat: 08.00'de Kayseri'den Adana İncirlik Üssü'ne konvoy halinde hareket edecek.

Türkiye'nin tüm illerinden gelen araçlarla, Filistin’deki katliamların asıl sorumlusu olan ABD'nin incirlik üssü kuşatılacak.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - ,Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim bilgileri: Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim numarası kaç?

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.