TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaya Ösen: Somut vaatlerimizin karşılığını, sandıkta göreceğimize inancımız tam

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA )İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Ortak Mutabakat Metnine ilişkin bir açıklamada bulundu

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kaya Ösen: Somut vaatlerimizin karşılığını, sandıkta göreceğimize inancımız tam

 Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, dün açıklanan Ortak Mutabakat Metnine ilişkin bir açıklama yaptı.

Ülke çapında tüm teşkilatları ile birlikte haftanın her günü, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve 22 eylem planında çözüm önerilerini yayınladıklarını dile getiren Kaya Ösen, "Bugün ise Altılı Masanın ortaklarından biri olarak “Yarının Türkiyesi”ni birlikte inşa etmenin heyecanı içindeyiz. Dün kamuoyuyla paylaştığımız ekonomiden eğitime, hukuktan sağlığa 9 ana ve 75 alt başlıkta 2 bin 300’den fazla vaadin yer aldığı Ortak Mutabakat Metniyle birlikte seçim dönemine girmenin haklı gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda ve sokakta, Ortak Mutabakat Metnine çok pozitif algı oluştuğunu belirten Ösen açıklamanın devamında ise; "Kanaat önderlerinden, sivil toplum örgütlerine kadar pek çok kesimden destek mesajları alıyoruz. Üretilen politikaların, ilerici ve demokratik olduğu konusunda aldığımız yorumlar, çok doğru bir yerde olduğumuzu gösteriyor. 
DEVA Partisi, elini taşın altına koyarak “Yarının Türkiyesi”nde karar alıcı bir siyasi aktör olarak yerini almıştır. Gerek DEVA Partisi gerekse Altılı Masanın ortağı olarak sunduğumuz kapsamlı ve detaylı somut vaatlerimizin karşılığını, sandıkta göreceğimize inancımız tamdır." ifadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ
 

Son Girilen Haberler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.