TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavgayı ayırmak isterken canından oldu

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sokakta çıkan bir kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan 50 yaşındaki Celal Çabuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2015 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Olay, Gültepe Semti Saygı Mahallesi 2717 Sokak'ta meydana geldi. Arkadaş oldukları öğrenilen U.K. ve E.E., henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine U.K. ve E.E., birbirlerine bıçak çekti. Bu sırada sokakta yürüyen demirci ustası Celal Çabuk kavgayı ayırmak istedi. Çıkan arbedede karın boşluğuna bıçak darbesi isabet eden Çabuk ağır yaralandı. U.K. ve E.E., olay yerinden uzaklaşırken, olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Çabuk, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Çabuk yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çabuk'un cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, zanlılar U.K. ve E.E.'yi kısa sürede yakaladı. U.K. ve E.E., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.