TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasapoğlu’ndan ‘kalesinde’ CHP’ye rest: İzmir’de statükoyu yıkacağız, ezberleri bozacağız

AK Parti İzmir İl Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Kasapoğlu, CHP’nin kalesi olarak bilinen İzmir’de CHP’ye ‘zafer’ resti çekti ve “İzmir’de statükoyu yıkmanın bayramını kutlayacağız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 12:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kasapoğlu’ndan ‘kalesinde’ CHP’ye rest: İzmir’de statükoyu yıkacağız, ezberleri bozacağız

TENZİLE AŞÇI
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı arifesinde bayramlaşma programı düzenledi.
İl Başkanlığında düzenlenen programa, il başkanı Bilal Saygılı’nın yanı sıra; Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir milletvekili adayı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, geçmiş dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 27 Dönem İzmir milletvekilleri ve 28. Dönem İzmir milletvekili adayları katılırken AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise programa canlı bağlantıyla bağlandı.
Bayramlaşma programında yapılan konuşmalarda eleştiriler CHP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olurken, 14 Mayıs sonrasında ‘İzmir’de yeni dönem’ mesajı verildi.


KASAPOĞLU: İZMİR’DE FARKLI BİR DESTAN YAZACAĞIZ
Konuşmasında CHP’yi ve İzmir’de CHP iktidarını hedef alan Bakan ve vekil adayı Kasapoğlu, “6 Şubat sürecinden geçtik. Çok ama çok zor bir süreçti. Depremler, kaybettiğimiz canlarımız, çok büyük acılar… Geldiğimiz süreçte bu büyük acıları birlikte sarmayı başardık. Bir seçim sürecindeyiz. Bu seçim önemli bir yol ayrımı. Türkiye’nin güçlü yarınları ve kazanımları için yol ayrımı. Karaburun’dan Beydağ’a, Karabağlar’dan Kiraz’a kadar bu coşkumuz dalga dalga yayılacak. İzmir başka. İzmir 14 Mayıs’ta öyle bir mesaj verecek ki… 80 il gıptayla, imrenerek bakacak İzmir’e. 14 Mayıs İzmir’in CHP ve CHP’nin koluna taktığı arkadaşları için çantada keklik olmadığını gösterecek. İzmir, ‘Ceketimi koysam seçilirim’ diyenlere cevabı sandıkları Cumhur İttifakı oylarıyla doldurarak verecek. 14 Mayıs’ta İzmir’de demokrasinin ve milli iradenin bayramını kutlayacağız. İzmir’de statükoyu yıkmanın, yeniliği başlatmanın bayramını kutlayacağız. Tüm teşkilatımızla çok gayret ve özveriyle çalışacağımız bir süreç var. Bu süreçte birliğimizden ve beraberliğimizden taviz vermeyeceğiz. Fitneye, fesatlığa ayrımcılığa taviz vermeyeceğiz. Omuzlarımızın arasına kimseyi sokmayacağız. 14 Mayıs çok ama çok farklı bir seçim. İzmir’de birlikte farklı bir destan yazacağız. Ezberleri bozacağız” dedi.


YILDIRIM: PKK YANDAŞLARINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ
Parti Genel Başkanvekili ve son Başbakan Binali Yıldırım aday olmalarının sorumluluklarını arttırdığını belirtirken, "Bayramdan sonra bir bayramımız daha var. O da 14 Mayıs'ta. 14 Mayıs demokrasi ve milli iradenin sandığa yansıyacağı Bayram. 14 Mayıs seçimi bizim 16. seçimimiz ancak bunun diğerlerinden ayıran bir durum var. 14 Mayıs seçiminde bölgemiz üzerinde, topraklarımız üzerinde emperyal hedefleri olarak karşımızdaki rakiplerle tam işbirliği içinde. Bunu iyi bilmemiz lazım. Bu seçim aynı zamanda bölücü terör örgütünün meşrulaştırılamaya çalışıldığı, bölücü terör örgütünün iktidara ortak yapılmaya çalışıldığı seçimdir. 40 bin şehidimiz var. Bu şehitlerimizin ruhunu incitmeden seçimlerde kanımızın son damlasına kadar İzmir'i altını üstüne getirerek halkımız ile paylaşacağız. FETÖ örgütün meşrulaştırmaya çalışan karşı ittifak ile yaptığımız bir seçim var. Uyanık olmamız lazım. Kuruluş ve kurtuluşumuzun şehrinde, İzmir'de, bölücülere, FETÖ’cülere, PKK ve onun yandaşlarına geçit vermeyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor oyla tekrar iş başına getireceğiz. Biz Hamza Bey ile aday değil. Bizim aday olmamız sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor. Adaylarımız seçtirebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
SAYGILI: HAK YOLUYLA BATIL YOLUN YARIŞTIĞI 14 MAYIS GECESİ YAŞAYACAĞIZ
Konuşmasında 14 Mayıs seçimleri mesajı veren İl Başkanı Saygılı, “Bizler, Türkiye yüzyılı yoluna çıkmış bulunuyoruz Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda doğru zaman, doğru adam ve doğru adımlarla Türkiye 100 yılını başlattık. Bu süreçte etrafımızda birçok terör sevicileri, her biri türlü türlü tuzak koydu. Ama sabredenler zafere ulaşacaklar. Sabredersek zafer bizimdir. Son 20 yıla baktığımızda… Vesayetten demokratik rejime geçmiş olan bir Türkiye görüyoruz. Toprağımızdan petrol, Karadeniz’den doğalgaz çıkıyor. Türkiye yüzyılını çok sağla başlatıyoruz. 25 gündür gece gündüz sizlerle birlikteyim. Ama şu var ki hak yoluyla batıl yolun ayrıştığı bir 14 Mayıs gecesi yaşayacağız. 15 Mayıs sabahından itibaren Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle hepimiz hemhal olacağız. Bugüne kadar görev yapan sayın vekillerim… Emekleriniz unutulmayacak. Biz vefa topluyoruz, ahde vefa sahibi insanlarız. Yeni seçilecek vekil arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.


PAKDEMİRLİ: ONLARIN İTTİFAKI MİRASYEDİ ANLAYIŞI ÜZERİNE
Eski dönem Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ise şunları söyledi; “Bugün AK Parti’nin bir üyesi olarak karşınızdayım. Sahada çalışıyoruz. Çalışmalarımızda herkesten daha rahat inandıklarımızı söylüyoruz. Bugün hem inandığım lider hem de evladım için buradayım. Küçük yaştan beri particiydim. Hep vatanım ve milletim için kaygılıydım. Bugün yine kaygılıyım. Önümüzde bir seçim var. İttifaklar vat. Herkes ‘Ben daha iyisini yaparım’ diyor. Ama bazı gerçekler var. Bunları anlatmak lazım. Burada Kabine arkadaşım var. Kendisi bugün İzmir’den vekil adayı. Bakan olarak çok güzel işlere imza attı inşallah İzmir adına da çok güzel işlere imza atacak. Bu kadrolar ve isimler geçici. Ama yarın bizim yerimize birisi gelirse bizim işimizi yapabilecek mi? Hayır. Biz başımızda 1 kişi varken o kadar zorlandık ki… Güçlü bir lider olmadan Millet İttifakı’nın bu millete yutturmaya çalıştığı gibi 7’li 10’lu masalarla bu ülke yönetilemez. Türkiye koalisyonlardan çok çekmiştir. Bundan sonra da çekecektir. Elbette ki ittifaklar yapılacaktır. Ama bizim ittifak anlayışımız mirasyedi anlayışı üzerine değildir. Bugün bir miras yeme anlaşması vardır. Sayın Kılıçdaroğlu emekliliğim geldi Çankaya’da uzanayım yakalımı uzatayım demiştir. Ama sayın teşkilatımız buna müsaade etmeyecektir. Maalesef bugün Millet İttifakı hizmet için vardır. Hepsi meşru partilerdir. Biri dışında… Biri PKK ile bağını koparmadıkça meşru değildir. Bugün evlatlarımızı üniversite sınavlarını kazanıyor Hakkari'de tıp okumaya gidiyorlar. Bu kazanımlarımızdan vazgeçmememiz gerekiyor. Bunun için de doğru adres Cumhur İttifakı’dır. Cumhur İttifakı’nda herkese yer var. Yeter ki vatanına, milletine, bayrağına hainliği olmasın.”


İNAN: SOYER GÖREV BAŞINA GELİRKEN ŞÜPHELENMİŞTİK
Konuşmasında CHP’nin İzmir vekil listesi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e gönderme yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan, “İnşallah Ramazan ve Kurban bayramları arasında bir bayramımız daha olacak. O da 14 Mayıs’ta iktidar bayramı olacak. Bizim seçim gününe kadar en büyük motivasyonumuz 14 Mayıs akşamında buradaki balkonumuzdan İzmirli hemşerilerimize cumhurbaşkanımızın konuşmasını yansımak olacak. Ama… Sandıklarımız çok önemli. Önce sandıklarımıza sahip çıkacağız, sonra il başkanlığımızda coşkuyu yaşayacağız. Seçim yapılacak, oylar sayılacak, il seçim kuruluna taşınacak. Orada demokrasi nöbeti tutacağız. 14 Mayıs’ta kazanacağız. Türkiye’nin önümüzdeki yıllarını şekilleneceği bir seçim yaşayacağız. Tam bağımsız Türkiye için sandık başına gideceğiz Türkiye kazanacak. Artık kanaatim şudur ki CHP’nin İzmir vekilleri adayları listesi sanıyorum ki Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretindeki hamburgercide yaşanmış. FETÖ aparatı deseniz var, FETÖ tetikçisi, PKK yandaşı, Atatürk’e hakaret eden var. Tam bir içler acısı. Biz burada yerel seçime giderken Sayın Soyer’in görev başına gelirken bazı şeylerden şüphelenmiştik. İşte şimdi her şey açıklığa kavuşmuş ve tüm fotoğraf tamamlanarak İzmirlilerin takdirine sunulmuş oldu. Gelin Kuva-i Milliye ruhunda buluşalım ve İzmir’de rekor milletvekili sayısını AK Parti kadrolarıyla TBMM’ye uğurlayalım. Burası kuruluşun ve kuruluşun şehri İzmir. Bu rezilliği şehrimize yapmalarına izin vermeyelim” ifadelerini kullandı.
NASIR: BU BAYRAĞIN TESLİMİ BİR VEDA DEĞİL
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yaptığı konuşmada, “Amaç, kutsal ise vazifeyi bitirip teslim etmek, başlamak kadar güzeldir. 5 yıl onurlu bir görev olan vekillik görevimi yerine getirdim. bu onurlu görevi yaparken çok değerli vekil arkadaşlarım ve siz teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde durmadan çalıştık. Bu şerefli bayrağı teslim edeceğim. Bu bayrağın teslimi bir veda değil yeni bir başlangıçtır. 14 Mayıs’ın önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. İstiklalimizin ve istikbalimizin dönüm noktası olacak. Bu dönem noktasında bütün varlığımız ve benliğimizle muzaffer olabilmek için daha çok çalışacağız ve zafere ulaşacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.