TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyakalı taraftarlar Giresun'a akın ediyor! Deplasman otobüsü kalkıyor

TFF 3.Lig 2. Grupta yer alan Karşıyaka Spor Kulübü, sezonun ilk maçında Eynesil Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Karşıyaka-Eynesil maçı için yeşil kırmızılı taraftarlar çarşıda nerede toplanacak? Deplasman otobüsü nereden hareket edecek? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 08:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyakalı taraftarlar Giresun'a akın ediyor! Deplasman otobüsü kalkıyor

TFF 3. Lig'de büyük heyecan başlıyor, Karşıyakalı taraftarların merakla ve heyecanla beklediği futbol hasreti sona eriyor. TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü, yeni sezona galibiyet parolasıyla çıkıyor. Azat Yeşil Başkanlığı’nda yeni yönetim kurulu üyeleriyle sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılılar lige iyi başlamak istiyor.

ksk takımmm

KARŞIYAKA'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

2023-2024 sezonunun ilk maçında Karşıyaka Spor Kulübü- Eynesil Belediye Spor ile karşılaşacak.Giresun temsilcisi ile karşılaşacak olan yeşil kırmızılıların maçı Eynesil İlçe Stadı'nda saat 15:30'da olacak. Karşıyaka-Eynesil Belediyespor maçı TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Karşıyaka-Eynesil maçının hakemi Melih Aldemir olacak. Yardımcılığı ise Umut Ertemel ve Göker Erel yapacak. Seyfettin Alper Yılmaz ise dördüncü hakem olacak. Karşıyaka Spor Kulübü, bu sezon 3.Lig'den şampiyon olarak 2.Lig'e çıkmayı hedefliyor.

Yönetimde büyük değişime giden Karşıyaka Spor Kulübü, yeni yönetim, yeni sponsorlar ve yeni transferlerle umudunu kaybetmiyor. Karşıyaka semti için sembol olan sahada maç izlemek isteyen taraftarlar sabırsızlanıyor. 2022-2023 sezonunda görev alan 22 futbolcu yeni sezonda yer almıyor. 2023-2024 sezonunda ise 13 takviye ile Karşıyaka kadrosunu güçlendirdi.

OTOBÜSLER OSMAN BEY PARKI'NDAN HAREKET EDECEK

Karşıyakalı taraftarlar, Eynesil deplasmanına hareket edecek. Otobüsler bugüün akşam 20:00'da Osman Bey Parkı'ndan kalkacak. Çarşı grubu ve taraftarlar maçın hazırlıklarını tamamladı. Karşıyakalı taraftarlar için sembol olan Osman Bey Parkı, taraftarların buluştuğu ve birlik olduğu bir park olarak bilinmektedir. Tarihinde bir çok başarıya imza atan Karşıyaka Spor Kulübü bu parkta zaferin, sevincin ve isyanın ateşini yakmıştır.

Karşıyaka donanmacı semtinde, vapur iskelesinin çarprazında yer alan Osman Bey Parkı tarfatarların birlikte tezahüratlar söylediği, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olduğu bir park olarak bilinmektedir. Karşıyaka Osman Bey Parkı'nın önünde yer alan otobüs durağının adı da Osmanbey durağı olarak bilinmektedir.  Karşıyaka'da yaşayan taraftarların bu parkta anıları ve hatırları çoktur.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - P. Karşıyaka'dan transfer atağı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.