TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'da 23 Nisan coşkusu başladı

Karşıyaka Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da renkli ve dopdolu etkinlikler ile kutluyor

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2023 18:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'da 23 Nisan coşkusu başladı

Bugünden kutlamaya başlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı'nın kutlama şenliği, Zübeyde Hanım Mahallesi 100. Yıl Meydanı’nda düzenlendi. Gün boyu devam etkinliklerde çocuklar eğlenerek öğrendi, sahne gösterileriyle ise eğlence doruğa çıktı. 

ETKİNLİKLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ
İnteraktif dans, paraşüt oyunu, bubble show, Alp Abi stand up gösterisi, sihirbaz, ritim atölyesi, şef sensin ve çocuk şarkılarından oluşan sahne gösterileri eğlenceli anlara sahne oldu. Yetenek parkurunun da yer aldığı alanda koordinasyon egzersizleri yapıldı; voleybol, mini futbol ve badminton oyunları oynandı. Şapka, geri dönüşüm, mozaik ve tohum dikim atölyeleri miniklerin katılımıyla ücretsiz bir şekilde gerçekleştirildi. Şenliğe katılan 7’den 70’e her yaştan vatandaşa pamuk şekeri ve patlamış mısır ikram edildi. 

“ÇOK AMA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” 
Coşkulu kutlamaya katılan Karşıyaka Belediyesi Başkanı Dr. Cemil Tugay, 100. Yıl Meydanı’na gelen vatandaşlar ile bayramlaştı, sohbet etti ve çocuklar ile oyun oynadı. Renkli anların yaşandığı etkinlikte konuşan Başkan Tugay, “Yarın 23 Nisan, bizler de sizler için etkinlik düzenledik. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlu olsun. Sizler mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Biz sizler için çalışıyoruz, sizler de çok çalışmalısınız. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurdu ve Kurtuluş Savaşı ile bizlere bu güzel ülkeyi armağan etti. Bizler de bu güzel ülkeye sahip çıkacağız, çok ama çok çalışacağız. Her türlü yanlışı birlikte düzelteceğiz. Sizler dünyanın en güzel çocuklarısınız; doya doya eğlenin, nice 103 yıllara bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. 
Çocuk Şenliği’ne Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Esin Doğan Metin, CHP Karşıyaka ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. 

YARIN DA TAY PARK’TA!
Çocuk Şenliği 23 Nisan Pazar günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Cordelion Tay Park’ta devam edecek. Sahne gösterileri Karşıyaka Belediyesi Bale Ekibi’nin programıyla başlayarak Mady dans gösterisi, çocuk zumbası, ritim atölyesi, Alp Abi stand up gösterisi, jonglör ve sihirbaz gösterisi, bubble show ve şef sensin etkinlikleriyle devam edecek. Finalde de çocuk korosu sahne alarak şarkılarla 23 Nisan coşkusunu zirveye taşıyacak. Yine bir yetenek parkurunun da yer alacağı alanda bocce, koordinasyon egzersizleri, tay tay bisiklet, voleybol, mini futbol ve badminton etkinlikleri yapılacak. Şapka, geri dönüşüm, mozaik ve tohum dikim atölyeleri de Cordelion Tay Park’taki yerini alacak. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.