TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Cumhuriyet Korosu'ndan anlamlı hareket

Karşıyaka Cumhuriyet Korosu, depremde enstrümanını kaybetmiş müzisyenlere enstrüman almak için konser düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2023 12:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka Cumhuriyet Korosu'ndan anlamlı hareket

Sahnelerin beyefendisi olarak tanınan Hüseyin Tolu yönetimindeki Karşıyaka Cumhuriyet Korosu’nun Karşıyaka Belediyesi Suat Taşer Sanat merkezinde verdiği “Enkaz Altında Kalan Enstrümanların Sesleri” konserini, Yusuf Nalkesen’in İzmir Devlet Klasik Türk Müziği sanatçısı kızı Ebru Nalkesen ve Nalkesen ailesinin de bulunduğu bin kişi izledi. Yusuf Nalkesen’in şarkılarının seslendirildiği konserde zaman zaman duygulu anlar yaşanırken, salonda büyük alkış aldı.

KONSER

O KADAR GÜZEL DESTEKLER ALDIK Kİ...

Karşıyaka Cumhuriyet Korosu şefi Hüseyin Tolu depremde enstrümanı enkaz altında kalan müzisyen arkadaşlarına destek olmak için konserin düzenlendiğini belirterek şunları söyledi. “Karşıyaka Cumhuriyet Korosu ile 18. Yılımızda gerçekleştirdiğimiz Konserimizi Yusuf Nalkesen şarkıları ile depremde enstrümanı kaybetmiş ve daha sonra yerine kaliteli bir enstrüman alamamış evini sadece bu işten geçiren müzisyen kardeşlerimiz için gerçekleştirdik. Amacımız 2-3 en fazla 4 müzisyene ulaşıp iyi enstrümanlar temin etmekti. Ancak o kadar güzel destekler aldık ki her gün sabaha bir sponsor haberi ile uyanır hale gelmiştim. Bunun neticesinde 2-3-4 değil de tam 7 arkadaşımıza an itibariyle enstrüman yaptırıp gönderimini sağlayacağız. Suat Taşer Sanat merkezi için bin kişilik tüm biletlerimiz tükendi ve salon hıncahınç doldu. Bizi yalnız bırakmayan tüm sanatsever ve yardımseverlere teşekkür ederiz.”

Konserin sonunda Vestel, Remax, En Gözde Restaurant ve Küçükavcı Kuru Kahve gibi çok sayıda sponsorluk yapan kurum yöneticilerine birer teşekkür plaketi verildi. HABER MERKEZİ
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.