TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Belediye Başkanı, Mahir Akkoyun'u misafir etti 

Sosyal medyada, seçim sürecinde hayat pahalılığını eleştiren etiketlerle gündeme gelen ve bu nedenle gözaltına alınan Akkoyun, Dr. Cemil Tugay'ın misafiri oldu

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka Belediye Başkanı, Mahir Akkoyun'u misafir etti 

HÜSEYİN DEMİR 

Hayat pahalılığını eleştiren tasarımları gerekçe gösterilerek gözaltına alınan Mahir Akkoyun’u Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay misafir etti. Cemil Tugay resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Hiçbir gencimizin geçim sıkıntısını konu alan bir paylaşım nedeniyle göz altına alınmadığı, suçlanmadığı bir ülkeyi hak ettiğimize inanıyoruz" dedi. 

Mahir Akkoyun kimdir? 

Mahir Akkoyun, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Grafik Tasarımı bölümünde tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Sanat Yönetmeni olarak görev almaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın afiş tasarımcısı olarak görev alan Akkoyun, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından hazırlanan ödüllü oyun Mor Şalvar, Azizname, Bahar Noktası ve 3 Nalla 1 At gibi oyunların afiş tasarımlarını geçekleştirdi. Mahir Akkoyun, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Logo Yarışmacılık Birincilik Ödülü başta olmak üzere birkaç farklı ödüle de layık görüldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.