TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaburun’un saklı cenneti: Manal Koyu

Şehirden uzak kalabalık bir yerde tatil yapıp yüzmek istiyorsanız Manal Koyu tam sizin istediğiniz gibi bir yer… Peki, Karaburun Manal Koyu nerede? Manal Koyu’na nasıl gidilir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karaburun’un saklı cenneti: Manal Koyu

GURBET YAVUKLU

Karaburun'un Mordoğan beldesine bağlı olan Manal Koyu doğa harikası yerlerden biri... İzmir'in keşfedilmemiş güzelliklerinden biri olarak bilinir. Masmavi denizinde çoğu zaman dalga olmuyor ve suyu tertemiz berrak... Gelenler buranın sessiz be huzurlu doğası ile büyüleniyor. Neredeyse bilinmeyen saklı koylardan biri... Tekne ve deniz tatillerini sevenlerin mutlaka görmesi gereken güzellikte. Teknelerin genellikle açıldığı bu nokta dinlenmek için ideal bir adres... Manal'a çadırınız ve sandalyeniz ile gelerek muazzam sessiz sakin bir kamp yapabilirsiniz. Derin olmayan ve soğuk olmayan denizinde keyifle yüzebilirsiniz. Çevresinde işletme bulunuyor ama ne olur ne omaz hazırlıklı gelmek gerekir. Bu yüzden ihtiyaçlarınızı getirebilirsiniz. 

MANAL KOYU’NA NASIL GİDİLİR?

Temiz denizi ve sessiz çevresi olan Manal Koyu'na nasıl gidilir nerede diye merak edenler için İzmir Karaburun ilçesine bağlı ve ulaşımı kolay olduğu söylenilebilir. İzmir'in eski Karaburun yolu üzerinde Mordoğan'a 6 kilometre uzaklıkta ve Balıklıova ile arasında 14 kilometre uzaklık bulunuyor. Manal Koyu'nu harita üzerinden de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Manal Koyu'na ulaşım için otobüs, özel araç kullanabilirsiniz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.