TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Safranbolu'da yollarda yenileme çalışması başlatıldı

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği tarafından vatandaşların ve esnafların talebi üzerine Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi üzerindeki yol yenileniyor

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 13:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Safranbolu'da yollarda yenileme çalışması başlatıldı

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği tarafından vatandaşların ve esnafların talebi üzerine Yeni Mahalle Sadri Artunç Caddesi üzerinde iki şeritten oluşan deforme yolda yenileme çalışması başlatıldı.

Bin 200 metre uzunluk ve 14 metre genişliğindeki bölünmüş yolda 600 metreküp asfalt kazıma işlemi yapılarak 400 ton asfalt serildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, ekiplerin olması gerekenden daha da hızlı çalışarak ana arterin büyük bir kısmını yenilediğini belirtti. Köse, "Safranbolu’nun en önemli noktalarından biri olan Sadri Artunç Caddesi’nde iki şeritte toplan bin 200 metre uzunluğundaki ana arter, olması gereken süreden çok daha önce bitti. Safranbolu'nun geleceğini birlikte belirlediğimiz vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine, Safranbolu'nun trafik açısından en işlek caddesi, Sadri Artunç Caddesi 4 günde yenilendi. Bizler işimize dört elle sarıldıkça Safranbolu hep daha ileriye gidecektir. Tüm mesai arkadaşlarıma gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim" dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim bilgileri: Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim numarası kaç?

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.