TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabağlar Belediyesi THM Korosu'ndan Yaz Konseri

Murat Sincer yönetimindeki Karabağlar Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosu, Yurdoğlu Parkı'ndaki Yaz Konseri'yle bir kez daha sevenleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman türkülere eşlik ettiği konseri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra Ozan Turabi Yılmaz da izledi

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2022 12:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karabağlar Belediyesi THM Korosu'ndan Yaz Konseri

Murat Sincer yönetimindeki Karabağlar Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosu, Yurdoğlu Parkı'ndaki Yaz Konseri'yle bir kez daha sevenleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman türkülere eşlik ettiği konseri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra Ozan Turabi Yılmaz da izledi.

“Dom dom kurşunu”, “Bağa gel bostana gel”, “Haydar Haydar” gibi sevilen türküleri seslendiren koroya, gecenin sonunda Başkan Selvitopu da sahneye çıkarak eşlik etti. Başkan Selvitopu, Şef Murat Sincer'in çağrısı üzerine koroyla birlikte “Haydar Haydar” türküsünü seslendirdi. Başkan Selvitopu ayrıca, emekleri nedeniyle koro adına Şef Sincer'e çiçek vererek teşekkür etti.

Sincer de katkıları nedeniyle Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederek, yaz konserlerinin devam edeceğini söyledi.

Sincer ayrıca Ozan Turabi Yılmaz'ın bir türküsünü, kendisiyle ve eşi Özlem Sincer'le birlikte seslendirdi.

Gece, katılımcıların hep birlikte İzmir Marşı'nı söylemesiyle sona erdi. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.