TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kara Kartal derbiyi kazandı 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray'ı misafir eden Beşiktaş, geriye düştüğü maçta Saiss, Hadziahmetovic ve Aboubakar'ın golleriyle Galtasaray'ı 3-1 yendi

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 18:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kara Kartal derbiyi kazandı 

HÜSEYİN DEMİR 
Vodafone Park'ta alınan bu sonuçla siyah beyazlıların puanını 65 oldu. Sarı kırmızılılar ise 70 puanda kaldı. Galatasaray 70 puan ile zirvede, Fenerbahçe 67 puanla ikinci sırada, Beşiktaş ise 65 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray ise sahasında Başakşehir'i misafir edecek.

Maçın özeti:
Galatasaray, Icardi’nin kaydettiği golle 20.dk öne geçti (0-1).Beşiktaş ise Masuaku’nun kullandığı köşe vuruşunda Saiss kafa vuruşuyla skora denge getiren golü attı (1-1).45. dk misafir takımda Rashica sarı kart gördü. İlk yarı eşitlikle sona erdi (1-1).
Maçın ikinci yarısı hızlı ve tempolu başladı. Oyunun 58. dakikasında Oliveira’nın hatasında Hadziahmetovic topla ceza yayı önünde buluştu. Muslera ile karşı karşıya kalan Hadziahmetovic’in sert vuruşuyla top direğe çarparak filelere gitti ve Kara Kartallar 2-1 öne geçti. 90+3. dakikada Rosier'in uzun menzilli pasında Aboubakar ceza sahası içine hızla girerek vuruşuyla top ağlara gitti (3-1). Siyah beyazlılar ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1'lik skorla mağlup ederek evinde önemli galibiyet elde etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.