TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanlı kafeterya baskını saldırganı tutuklandı

Şişli'de kendisini darp eden şahısların bulunduğu kafeteryayı arkadaşlarıyla basan şahıs “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kanlı kafeterya baskını saldırganı tutuklandı

Şişli'de 10 gün önce darbedilen bir gencin, kendisini dövenlerin bulunduğu kafeyi arkadaşlarıyla bastığı ve silahla karşılık verilmesi üzerine iki kişinin ağır yaralandığı kavgada iki saldırgan yakalanmıştı. Dehşet anlarının kameralara yansıdığı olayda, adliyeye sevk edilen saldırganlardan biri tutuklanırken diğeri ev hapsi cezasına çarptırıldı. 
  Şişli Bomonti’de geçtiğimiz Perşembe günü saat 23.00 sıralarında yaşanan olayda, T.M. ve A.C.P. (31) arasında 10 gün önce kavga çıkmıştı. Kavgada darp edilen A.C.P., 6 arkadaşıyla birlikte Tolga M.'nin bulunduğu kafeyi basmıştı. Tolga M. ve beraberindekiler silahla karşılık vermiş, kafeterya bir anda savaş alanına dönerken içeridekiler büyük panik yaşamıştı. 


  

KAFETERYA SAVAŞ ALANINA DÖNÜŞMÜŞTÜ
  Olayda A.C.P. ve A.B. (36) çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralanmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polislerinin yaptığı çalışmalar sonucu Tolga M. (33) ve Gökhan Ç. (43) saklandıkları lüks rezidansta yakalanmıştı. Yapılan aramalarda pompalı tüfek ve 2 adet Glock marka tabanca ele geçirilmişti. Dehşet anları ise kameralara yansımıştı. 

BİRİ TUTUKLANDI, DİĞERİ EV HAPSİNE ÇARPTIRILDI 
  İfadeleri alınan iki şüpheliden emniyette 4 adet suç kaydı bulunan Tolga M., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyette 3 adet suç kaydı bulunan diğer saldırgan Gökhan Ç. ise ev hapsi cezası çarptırıldı. İHA
                                    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.