TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZTO 67'nci komite meclis üyesi adayı İhsan Çoruhlu, "Cebimizdeki paradan değil insan ilişkilerimizden oy alacağız"

İzmir Ticaret Odası 67’nci İnşaat ve Yapım ve Onarım Komitesi Meclis Üyesi Adayı İhsan Çoruhlu, “Cebimizdeki paradan değil kurduğumuz insan ilişkilerimizden oy alacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2022 13:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZTO 67'nci komite meclis üyesi adayı İhsan Çoruhlu, "Cebimizdeki paradan değil insan ilişkilerimizden oy alacağız"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada komite seçimleri İzmir’de 3 Ekim’de yapılacak. Seçimin yaklaşması ile beraber de ortalık kızışırken 67’nci İnşaat ve Yapım ve Onarım Komitesi iki liste ile seçime girerken İhsan Çoruhlu basın mensupları ile bir araya geldi. Çoruhlu, “Cebimizdeki paradan değil kurduğumuz insan ilişkilerimizden oy alacağız” diye konuştu.

“Geçen seçimde siyasilere rağmen 980 oy aldık”
24 yıldır sektörün içinde olduğunu ve sorunlarını iyi bildiklerini dile getiren Çoruhlu, “Biz sorunları çözme noktasında aday oluyoruz. Sektörün sorunlarını çözmek adına pazartesi günü olacak seçimlere katılmaya karar verdik. Geçen seçimde bilindiği üzere iki liste vardı. Bende geçen dönem Ekrem Bey ile beraber 67’nci gruba yine adaydım. Geçen dönem tüccarların, iş adamların haricinde herkes işin içerisinde vardı. Buna rağmen 980 oy aldım. Ben cebimdeki paradan değil insan ilişkilerinden dolayı oy aldım” ifadelerini kullandı.

Çoruhlu, sektördeki iş insanları ile kurdukları ilişkilerden dolayı yüksek oy alacaklarına inandıklarını dile getirerek, “Bu seçimde de insan ilişkilerimizden dolayı daha yüksek bir oy alacağımıza inanıyorum. Bu seçimde biraz daha içim rahat çünkü siyasiler işin içinde değiller. Herkes özgür iradesiyle sektörü gerçekten bilen insanların bana oy vereceğini biliyorum” açıklamasını yaptı. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.