TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZSU’dan 40 yeni “paket atık su arıtma tesisi”

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir genelinde 40 modüler paket atık su arıtma tesisi kuruyor

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 12:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZSU’dan 40 yeni “paket atık su arıtma tesisi”

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in 12 ilçesinde toplam 40 adet modüler paket atık su arıtma tesisi inşa edecek. Yapılacak tesislerin proje aşaması tamamlandı.

Projeleri tamamlanan tesislerin kurulum aşamaları en kısa sürede tamamlanacak. Kısa vadede kirliliği önleyecek modüler tasarıma sahip tesisler, kalıcı altyapı yatırımları hayata geçtiğinde sökülerek ihtiyaç olan başka bölgelerde yeniden kullanılabilecek.

Verimli tarım arazilerinin ve aktif hayvancılığın olduğu bölgelerde arıtılmış atık su kalitesini artıracak filtrasyon sisteminin de dâhil edileceği paket atık su tesisleri; Tire’nin Alaylı, Büyükkemerdere, Işıklar ve Karateke, Ödemiş’in Karadoğan, Sekiköy, Pirinççi, Çamlıca ve Kaymakçı, Kiraz’ın Haliller ve Kaleköy, Bayındır’ın Osmanlar ve Alanköy, Aliağa’nın Karaköy, Karakuzu ve Uzunhasanlar, Kemalpaşa’nın Cumalı, Gökyaka ve Çakmaklı, Bergama’nın Bölcek, Ayaskent, Ahmetbeyler, Alibeyli, Eğiller, İneşir, Örenli, Paşaköy, Sarıcalar, Ürkütler ve Zeytindağ (2 adet), Seferihisar’ın Orhanlı ve Efemçukuru, Menemen’in Alaniçi (2 adet), Çeşme’nin Ovacık ve Germiyan, Karaburun’un İnecik ve Yeniliman, Urla’nın Bademler mahallelerinde hizmet verecek. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.