TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZSU Romanyalı öğrencileri ağırladı

Romanya’nın Piatra Neamt şehrinde bulunan 37 öğrenci, Tahtalı Barajı ve İZSU Görece İçme Suyu Arıtma tesisini ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 13:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZSU Romanyalı öğrencileri ağırladı

Yeşil ve ekolojik eğitim staj programları kapsamında İzmir’e gelen 37 Romanyalı öğrenci, İZSU Genel Müdürlüğü’nün çevre dostu yöntemlerle hayata geçirdiği hizmetleri ve tesisleri inceledi. Öğrencilere, Karabağlar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Uğur Çelik proje koordinatörü olarak eşlik etti.

İlk olarak Tahtalı Barajı’nı ziyaret eden genç öğrenciler, İZSU yetkilileri rehberliğinde barajı gezdi. Sağlıklı ve kaliteli içme suyu elde edilmesi ve enerji konularında bilgi alan öğrenciler ardından Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni inceledi.

Gezileri boyunca öğrencilere eşlik eden öğretmenleri Drogomir Eleonora, bu haftanın Romanya’da yeşil hafta olarak kutlanması sebebiyle gezinin çok daha anlamlı hale geldiğini belirterek gezide kendilerine eşlik eden İZSU yetkililerine teşekkür etti.

İzmir’de suyun etkin ve verimli kullanımı ile su tasarrufu konusunda da bilgilendirme yapılan inceleme gezileri gençlerde daha temiz ve yeşil bir dünya için farkındalık yaratma anlamında önem taşıyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.