TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirli içmimarlar yeni başkanını seçti

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi 12. Olağan Genel Kurulu’nda Tülin Gazi yeni başkan seçildi. Seçimler sonucunda yeni yönetim de oluşturuldu. Başkan Gazi, meslek hakları için çalışacaklarını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 06:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmirli içmimarlar yeni başkanını seçti

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İçmimarlık mesleğinin geliştirilmesini sağlayarak, üyelerinin mesleki hak ve onurlarının korunması, mesleki kural ve yöntemlere uyulması ile mesleki disiplinin oluşturulması konularında hizmet veren TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurul seçimleri tamamlandı.

Gerçekleşen seçimin ardından, yeni yönetim kurulu da belirlendi. Oy birliği ile Tülin Gazi yeni başkan seçilirken, başkan yardımcısı Selin Erbilgiç Gürman, Yazman Betül Sezgin, Sayman ise Deniz Tezer oldu. Odanın İzmir Şubesi’nde gerçekleşen ilk toplantısında yeni yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirecekleri çalışmalardan bahsederek gelecek döneme ilişkin etkinlik takvimini belirledi ve yeni döneme ilişkin mesajlarını paylaştı.

HAKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Seçilen yeni başkan Tülin Gazi, seçim sonrası şunları dile getirdi: “Genel Kurulumuza katılım yaparak değerli içmimarlık mesleğine sahip çıkan, seçimler boyunca saygı, sevgi ve nezaket ortamını sağlayan tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki dönemin de aynı nezaket ve saygı ortamında geçeceğini bilmek hepimize ayrı bir mutluluk veriyor. Meslek birliğimizin bozulmasına fırsat vermeden tüm enerjimiz ile meslek haklarımızı almak için çabalayacağız. Yeni dönemde meslek ve meslektaş çıkarlarından yana olan çizgimizi hep birlikte sosyal ve kültürel başarılarla taçlandıracağız. Odamız tüm meslektaşlarımıza her zaman açıktır. Birlikte olmak dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkürler.”

İçmimarlar odası meslek adlarını “içmimar” (bitişik kullanım) olarak tanımlayıp, oda kayıtlarını ve tescillerini bu şekilde gerçekleştirmiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.