TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’in vekillerinden ‘yemin töreni’ öncesi mesajlar

TBMM’de yeni yasama yılı öncesinde gerçekleşecek milletvekili yemin töreni öncesinde siyasi partilerin İzmir Milletvekilleri yemin töreni mesajları paylaştılar

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’in vekillerinden ‘yemin töreni’ öncesi mesajlar

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerinin geride kalmasıyla birlikte parlamentoda yeni yasama döneminde görev yapacak milletvekilleri de mazbatalarını alarak TBMM’nin yolunu tuttular.

Geçtiğimiz günlerde vekillik rozetlerini alan milletvekilleri bugün TBMM çatısı altında vekillik yeminlerini ederek resmi olarak görevlerine başlayacaklar.

Öte yandan; siyasi partilerin İzmir milletvekilleri yemin öncesinde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bazı mesajlar verdiler.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Bugün namus ve şerefimiz üzerine and içeceğiz. Askerin, polisin özlük hakları konusunda verdiğim tüm sözlerimin arkasındayım. 28. Dönemde de odam askerin, polisin odasıdır. Türk ordusu, polisi var olsun.


AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: TBMM 28. Dönem Milletvekilliği kaydımızı Babam Süleyman Bölünmez ve Eşim Talip Çankırı ile gerçekleştirdik. Yeni dönemde Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah…


AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan: Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle TBMM 28. Yasama Dönemi başladı. Hayırlı olsun.

HABER MERKEZİ
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.