TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İzmir’in en köklü okullarından biri, öğrencilerini aç bırakıyor”

Veli ve öğrencilerin isyanı sosyal medyada çığ gibi büyürken, CHP’li Vekil Kılıç’ın gündeminde de İzmir Atatürk Lisesi var: “Savaşta mıyız? Kıtlıkta mı?”

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
“İzmir’in en köklü okullarından biri, öğrencilerini aç bırakıyor”

İzmir Atatürk Lisesi yemek krizi ile gündemde… Önceki gün, öğrencilere sürekli çorba ve makarna verildiğini öne süren veliler, sosyal platformlardan ‘İzmir Atatürk Lisesi’nde Yemek Skandalı’ başlığı açarak isyan etmişti. Çeşitli fotoğraflar ve görüntüler paylaşan veliler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağlayamadığı ödenek dolayısıyla okul yönetiminin mağdur olduğunu, velilerin ise okula bağış yaptıklarını ancak yetersiz kaldıklarını kaydetmiş, öğrencilerin sesinin duyurulmasını istemişti.

Veli ve öğrencilerin isyanı sosyal medyada çığ gibi büyürken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’tan da tepki gecikmedi. Türkiye’nin ve İzmir’in en köklü okullarından birinin, öğrencilerini aç bıraktığını vurgulayan Vekil Kılıç, “Savaşta mıyız? Kıtlıkta mı?” dedi.

SAVAŞTA MIYIZ, KITLIKTA MI?

CHP’li Vekil Kılıç’ın konuya dair sosyal medya paylaşımı ise şu şekilde: “Kendileri manda yoğurduna hurma katarken, Milli eğitim Bakanlığı’nın İzmir Atatürk Lisesi’nin yatılı öğrencilerine reva gördüğü yemekler bunlar. Nice yazarları, bilim insanlarını, siyasetçileri yetiştirmiş Türkiye’nin ve İzmir’in en köklü okullarından biri, öğrencilerini aç bırakıyor. Savaşta mıyız? Kıtlıkta mı?”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.