TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de partilerin bayramlaşma programları belli oldu

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte 4 büyük siyasi partinin İzmir il başkanlıklarının bayramlaşma programları belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 09:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de partilerin bayramlaşma programları belli oldu

TENZİLE AŞÇI

Ramazan ayının sonuna gelinip Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin bayramlaşma programları da merak edilmeye başlandı.

Seçim çalışmaları hareketliliğiyle bayrama hazırlanan siyasi partilerin İzmir temsilciliklerinde de bayramlaşma programları belli oldu.

CHP GELENEĞİ BOZMADI

CHP İzmir İl Başkalığı, bu yıl da bayramlaşma geleneğini bozmadı. Partinin bayramlaşma programı 20 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Kültürpark içindeki İzmir Sanat’ta yapılacak.

AK PARTİ’NİN PROGRAMI BELLİ OLDU

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, bayramlaşma programını 20 Nisan Perşembe arife günü saat 13.30'da AK Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirilecek.

İYİ PARTİ ARİFE GÜNÜNDE KARAR KILDI

Bayramlaşma programları kapsamında; İYİ Parti İzmir il Başkanlığı da 20 Nisan arife gününde karar kıldı. Partinin bayramlaşma programı yarın saat 10.30’da İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

MHP İZMİR DEPREMZEDELERLE BAYRAMLAŞACAK

MHP İzmir İl Başkanlığı ise bayramlaşma programı için Kahramanmaraş merkezli ve 50 bin 500 vatandaşın hayatını kaybettiği deprem felaketi sonrasında İzmir’e gelen depremzedelerle bayramlaşma programları hazırladı.

Partinin il başkanlığı bayramın 2.günü olan 22 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te depremzedelerin yoğun olarak bulunduğu 5 bölgede bayramlaşma programları düzenleyecek.

DEVA PARTİSİ DE ARİFE GÜNÜNDE KARAR KILDI

Millet İttifakı partilerinden olan ve yakın zamanda yeni il başkanının atandığı DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı ise bayramlaşma programını 20 Nisan Perşembe arife günü yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.